Секрети догляду за шкірою: як допомогти ногам пережити зиму

Читать на русском
Автор
2223
Ноги теж потребують догляду
Ноги теж потребують догляду. Фото blog.pokupon.ua

Розповідаємо, як доглядати за шкірою ніг взимку

Напевно, ви неодноразово чули, що догляд за шкірою ніг потрібен тільки в теплі пори. Однак це не зовсім так. Взимку шкіра пересихає та потребує особливого догляду. Раніше ми вже розповідали, що робити з волоссям взимку, щоб воно було здоровим та блискучим. Тепер поговоримо про ноги та догляд за ними в холодну пору.

Проблема з сухістю шкіри ніг взимку дуже поширена. Мало хто знає, як цього уникнути. Про це розповіли на ukr.media.

Секрети догляду за ногами в холодну пору

Живлення і зволоження. Варто завжди пам'ятати про крем. Для догляду краще використовувати спеціальні засоби, що призначені для ніг. Компоненти, які знаходяться в їхньому складі, пом’якшують грубу шкіру стоп та запобігають сухості. Якщо шкіра загрубіла, на ніч нанесіть на неї жирний крем товстим шаром і вдягніть бавовняні шкарпетки.

Очищення і пілінг. Існують спеціальні мочалки для ніг або ж пемзи. Щоб видалити ороговілі частини зі шкіри, користуйтеся одним із цих засобів один раз на тиждень. Купувати нову пемзу потрібно кожні три місяці.

Чомусь питання щодо скрабування ніг деякі люди завжди оминали. Однак це дуже важливий ритуал в догляді. Не нехтуйте скрабами. Якісні засоби не лише очищують, але й живлять і зволожують шкіру. Зазвичай, до їх складу включають різні олії, які заспокоюють і пом'якшують шкіру. Також мають протизапальну, заспокійливу і тонізуючу дію. варто скрабувати ноги регулярно.

Також варто робити спа-сеанси вдома для своїх ніжок. Існує безліч масок для ніг, які турбується про шкіру. Зробіть пілінг, маску і нанесіть живильний крем. Ваші ноги вам подякують.

Турбуйтеся про себе та свою шкіру. А раніше "Телеграф" розповідав, які засоби зволожують губи взимку.