Скажіть "ні" сухій шкірі взимку: як захистити шкіру від морозу

Читать на русском
Автор
3562
Зволоження шкіри взимку
Зволоження шкіри взимку. Фото rbc.ua

Розповідаємо, чим треба зволожувати шкіру взимку, аби вона мала гарний вигляд

Мінусові температури дуже погано впливають на шкіру. Після тривалого перебування на морозі, можна помітити, що шкіра стала сухою та не еластичною. Як своїми руками зробити хороший бальзам для губ, ми вже розповідали раніше. Тепер варто поговорити про зволоження шкіри взимку.

Шкіру обличчя, шиї та губ треба ретельно підготувати до холодної пори року. Вони, мабуть, найбільше страждають від морозів. Ми разом з ТСН розкажемо вам, як це зробити правильно.

Як захистити шкіру від низьких температур

  1. Варто придбати якісний живильний крем. Легкі зволожувальні текстури слід відкласти аж до літа або теплої весни. Обирайте жирну та цупку консистенцію крему, адже вони не замерзають на морозі.
  2. Наносити крем на обличчя слід за 60 хвилин до виходу на вулицю. Це саме той час, за який засіб встигне увібратися в вашу шкіру.
  3. Не забувайте про SPF. Взимку сонце теж випромінює UF промені. Можна обрати крем з захистом SPF-10.
  4. Пийте багато води. Так, взимку нас не мучить спрага та пити не хочеться часто. Проте, шкіру треба зволожувати зсередини. Батареї та інші прилади для зігрівання висушують повітря та шкіра пересихає.
  5. Носіть завжди шапку і рукавиці. Шкіра голови страждатиме на морозі. Волосся може стати ламким та не блискучим.
  6. Подбайте про губи. Шкіра на них дуже тонка та псується від морозу. Не виходьте з дому без засобу для зволоження на губах.

Дбайте про зволоження своєї шкіри — і вона завжди буде в ідеальному стані. А раніше "Телеграф" розповідав, які засоби, що є у вашій косметичці, дбатимуть про ваші губи взимку.