Більше ніяких тріщин на губах: який засіб точно є у твоїй косметичці

Читать на русском
Автор
4794
Користуйтеся цим методом - і ваші губи більше ніколи не потріскаються
Користуйтеся цим методом - і ваші губи більше ніколи не потріскаються. Фото watsons.ua

Розповідаємо, які засоби будуть золожувати ваші губи на 100%

Напевно, кожен стикався з проблемою пересихання губ взимку. Звичайні гігієнічні помади часто не працюють так, як треба. Вони тільки на декілька хвилин захищають губи від обвітрювання. Як самостійно зробити бальзам для губ, ми вже розповідали раніше.

Слід зазначити, що сухість губ може сигналізувати про нестачу вітамінів в органзмі. Тому, якщо нічого не допомагає, варто звернутися до лікаря та здати аналізи. А ми разом з prostoway розповімо, який засіб зробить ваші губи зволоженими та доглянутими.

Що позбавить губи від сухості

Засоби, у складі яких є кислоти. Взимку користуватися ними безпечно. Вони розгладжують шкіру та мінімізовують запалення на ній. Влітку користуватися такими засобами досить небезпечно через вплив сонця.

Якщо у вашій косметичці є сироватка на основі кислот або зволожувальний крем - нанесіть його на губи. Через декілька сеансів ви помітите, що ваші губи стали зволоженими, а тріщини, якщо вони були, починають зникати.

Варто зазначити, що після засобу з кислотами треба нанести живильний крем. Він допоможе ще більше захистити ваші губи від сухості та пошкоджень.

Перед використанням цих засобів краще перевірити, чи не виникатимуть алергічні реакції. Якщо ні — це ідеальний метод зимового догляду за губами.

Тепер вам не доведеться морочити собі голову, як краще зволожити губи взимку. А як в домашніх умовах надати волоссю об’єму, ми вже розповідали раніше.