Блискуче та здорове волосся взимку: правильний догляд та поради

Читать на русском
Автор
4475
Волосся взимку потребує особливої уваги
Волосся взимку потребує особливої уваги. Фото umannews.city

Розповідаємо, як правильно доглядати за волоссям в холодну пору

Взимку дуже важко зберігати здоровий стан волосся. Через низькі температури воно стає ламким та сухим, неблискучим та нездоровим. Мало хто знає, як за ним правильно доглядати. Раніше ми вже розповідали, що робити, щоб волосся мало гарний вигляд після носіння шапки. Тепер поговоримо про догляд за ним.

Через постійний перепад температур волосся перебуває у постійному стресі. Тому воно потребує особливого догляду взимку. Про те, як правильно це робити, розповіли на today.

Як доглядати за волоссям взимку

  • Не мийте волосся часто. Якщо це можливо, не варто робити це частіше, ніж два-три рази на тиждень. Це збереже волосся від пересихання. Також не можна мити голову гарячою водою. Краще — теплою. Високі температури роблять волосся ламким, зневоднюючи його.
  • Зволожуйте волосся масками. Вони допомагають волоссю відновитися. Також маски запобігають пошкодженню та пересиханню, зміцнюють та надають блиску. Купуйте якісні маски або ж робіть їх власноруч.
  • Не сушіть часто волосся феном. Він завдає великої шкоди. Зайву вологу варто прибрати рушником. Якщо ж немає часу чекати, поки волосся самостійно висохне, використовуйте термозахист.
  • Дбайте про здоров'я. Волосся повинне живитися зсередини. Важливо їсти багато вітамінів та намагатися не нервувати. Щоб волосся виглядало блискучим та зволоженим, треба дбати про його здоров’я зсередини.

Пам’ятайте, що гарний вигляд волосся забезпечує не лише догляд за ним, а й здорове харчування і хороший сон. А раніше "Телеграф" розповідав, як доглядати за шкірою взимку.