Всесвіт готує випробування: названі дати і чим небезпечний Ретроградний Меркурій

Читать на русском
Автор
6544
Ретроградний Меркурій буде з 13 грудня до 2 січня Новина оновлена 16 грудня 2023, 12:20
Ретроградний Меркурій буде з 13 грудня до 2 січня. Фото Freepik

Наприкінці року період Ретроградного Меркурію триватиме два тижні

Наприкінці року на нас чекає період Ретроградного Меркурія, який триватиме з 13 грудня 2023 року до 2 січня 2024 року. Це астрономічне явище може впливати життя і життєдіяльність людей планети Земля.

Як запевняють астрологи та езотерики, у період Ретроградного Меркурія можуть відбуватися якісь кармічні події, які люди не зможуть запобігти, пише kobieta.interia.pl. У цей час люди можуть бути особливо вразливими, тому потрібно знати, до чого готуватися і як поводитися.

Що може статися під час Ретроградного Меркурію

Будьте готові до того, що в цей період може ламатися техніка, виходити з ладу зв’язок та пристрої зв’язку. Можливі перебої у роботі радіосигналів та інтернету. Тут є лише одна порада, сприймати це як тимчасову турбулентність та зберігати спокій, згодом усе налагодиться.

У період Ретроградного Меркурія очікуються зустрічі з людьми з минулого, але це швидше будуть неприємні зустрічі та важкі розмови. Намагайтеся зберігати рівновагу і не вступати в конфлікти та з’ясування відносин. Також фахівці кажуть, що потрібно бути готовими до поганих новин та неприємної правди, яка несподівано полізе назовні.

Астрологи вважають, що період Ретроградного Меркурія — найчастіше несприятливий час для людей. У цей період частішають нервові зриви, люди більше конфліктують і важче йдуть на примирення. Також у цей час краще не планувати важливих переговорів та укладання угод, тому що щось може піти не так.

Раніше "Телеграф" розповідав про вплив Ретроградного Меркурія у 2023 році на гороскоп. На цих трьох знаків Зодіаку чекають проблеми та неприємності.