Ретроградний Меркурій 2023: цих трьох знаків Зодіаку чекають проблеми та неприємності

Читать на русском
Автор
49412
Ретроградний Меркурій очікується з 13 грудня по 2 січня
Ретроградний Меркурій очікується з 13 грудня по 2 січня. Фото Freepik

Будьте готові до проблем та змін

Всесвіт підготував знакам Зодіаку перевірку на міцність. З 13 грудня 2023 року до 2 січня 2024 року триватиме період Ретроградного Меркурію. Це буде мати негативний вплив на деякі знаки зодіакального кола.

Як виявилося, найбільше дістанеться в період Ретроградного Меркурія трьом знакам Зодіаку — Овнам, Близнюкам та Терезам, пише Bazaar. Пропонуємо дізнатися докладніше кого і що чекає в цей період часу.

Овен

Овни зіштовхнуться із ситуаціями, у яких їм весь час доведеться доводити свою правоту, а це подекуди буде непросто. Особливо обережними представникам цього знака Зодіаку треба бути в особистих стосунках із другою половинкою. Ваша позиція може бути не зрозуміла, що обіцяє проблеми та неприємності у відносинах. Астрологи радять вам бути розсудливими та стриманими у висловлюваннях.

Близнюки

У цей період Близнюкам на власній шкурі доведеться відчути, що таке аврал. Ваші дедлайни горітимуть, і це може обернутися неприємностями на роботі та нервовим перенапруженням. Астрологи радять у цей період особливо ретельно стежити за своїми графіками та виконувати все за планом, не відкладаючи на потім.

Терези

У вас можливі зміни в особистому житті під час Ретроградного Меркурія. Проте, все може трохи заплутатися, бо колишні та нинішні залицяльники раптом опиняться в одному часовому та просторовому полі. Щоб уникнути незручних ситуацій, астрологи радять на якийсь час остудити своє насичене особисте життя і більше часу проводити наодинці.

Раніше "Телеграф" розповідав про людей по гороскопу, які терпіти не можуть новорічну метушню. Ці три знаки Зодіаку не люблять свят, і ось чому.