Для чого насправді потрібна додаткова лампочка у наборі гірлянд: мало хто знає правильну відповідь

Читать на русском
Автор
3476
Це зовсім не запасний "вогник"
Це зовсім не запасний "вогник". Фото Колаж "Телеграф"

Найчастіше в коробці з гірляндою є червона лампочка

Гірлянди — прикраси, без яких важко уявити Різдво та Новий рік. Вони надають неповторної атмосфери нашому будинку і радують око, особливо після настання темряви. У комплект гірлянди часто входить додаткова лампочка. Спершу можна подумати, що вона повинна замінити діод, що перегорів, але насправді це не так. Її справжнє призначення може здивувати.

Раніше ми вже розповідали, як вибирати гірлянду для прикраси свого будинку та ялинки, а тепер розповімо, яка функція додаткової лампочки в упаковці гірлянди.

Для чого червона лампочка у коробці з гірляндою

Попри те, що ялинку прикрашають щороку, мало хто знає, що гірлянди мають приховану функцію. Її можна активувати за допомогою додаткової лампочки, що входить до комплекту.

Виявляється, вкрутивши цю додаткову червону лампочку можна повністю змінити зовнішній вигляд ялинки. Все, що потрібно зробити, це замінити звичайну білу лампочку на червону, і гірлянда почне блимати. Цей трюк демонструє користувач TikTok @kendrafoundit.

Варто врахувати, що ця функція притаманна не всім лампочкам. Насамперед це не працює, коли гірлянди оснащено спеціальною кнопкою або пультом дистанційного керування, за допомогою якого можна змінювати яскравість гірлянд, змушувати їх блимати або навіть видавати звуки. У цьому випадку така функція непотрібна, оскільки ми можемо швидше та зручніше змінювати режим лампи.

Увага! Не змінюйте лампочки на увімкненій гірлянді!

Раніше "Телеграф" розповідав, як легко прикрасити вікна до Нового року 2024 року. Святковий декор можна зробити самостійно.