Прикрашаємо вікна на Новий рік 2024: цікаві ідеї святкового декору з підручних матеріалів

Читать на русском
Автор
6761
Створіть святкову атмосферу до Нового року
Створіть святкову атмосферу до Нового року. Фото Freepik

Дізнайтеся прості способи прикрасити вікна до Нового року

Зовсім скоро українці відзначатимуть Новий рік та різдвяні свята. Незважаючи на війну та загальну тривогу, подарувати собі та оточуючим трохи святкової атмосфери можна, прикрасивши вікна новорічним декором. Ми вже розповідали, куди не варто ставити новорічну ялинку, а сьогодні ділимося секретами, як із підручних матеріалів прикрасити вікна до Нового року.

Є багато способів прикрасити вікна та створити новорічну атмосферу в домі, пише tribun.com.ua. Дізнайтесь, як зробити декор своїми руками.

Ідеї декору вікон до Нового року

Паперові сніжинки

Це один із найпростіших і бюджетних способів прикрасити вікна, який знайомий з дитинства. Виріжте різних форм сніжинки з білого паперу та наклейте на вікна. Трафарети та способи вирізання можна знайти в інтернеті.

Гірлянди з дрібними лампочками

Такий декор порадує не лише вас, а й перехожих у темну пору доби. Повісьте на вікно гірлянду, найкраще з дрібними монохромними лампочками, і це створить особливий затишок у квартирі. Також можна декорувати вікно різнокольоровими гірляндами-вогнями, які сяють та переливаються.

Малюнки на вікнах

Якщо вмієте малювати, то у вас є козир — ви можете зробити красиві новорічні малюнки на вікнах своїми руками. Найкраще вибирати фарби, які легко змиваються, тоді після свят ви з легкістю приберете малюнки.

Наклейки на вікна

Зараз можна купити різноманітні вже готові малюнки на вікна, які швидко клеяться та створюють цілі картини на вікнах. Виберіть кілька наклейок, які вам до вподоби і прикрасьте одне чи всі вікна в квартирі, створюючи святковий настрій собі та близьких.

Малюнки зубною пастою

Це робили ще наші батьки, адже це просто та бюджетно, до того ж не потребує жодних додаткових інструментів та матеріалів. Все, що вам знадобиться — трафарет, губка та зубна паста. Видавіть зубну пасту в тарілку, промокніть в неї губку прикладіть трафарети, наприклад, сніжинок до вікна. А далі справа техніки, малюйте сніжинки зубною пастою. І потім не складе особливих труднощів помити вікна від зубної пасти.

Раніше "Телеграф" розповідав про цікаві способи загадати бажання на Новий рік. Записка у пляшці, магічна монетка та інші способи загадувати бажання у новорічну ніч.