Як швидко висушити одяг без фена та праски: лайфхак із TikTok

Читать на русском
Автор
12255
Мокрі речі сохнуть набагато швидше
Мокрі речі сохнуть набагато швидше. Фото Freepik

Найкращий спосіб для сушіння зимових речей у приміщенні

У холодну пору року сушіння випраних светрів та іншого теплого одягу всередині квартири може призвести до проблем. Зокрема, в приміщенні з поганою вентиляцією підвищена вологість може призвести до появи цвілі, якої доведеться позбавлятися.

Однак користувачам TikTok запропонували дієвий метод сушіння речей у приміщенні, який припав їм до душі. Лайфхаком поділилася блогер Амелія Гартнер.

За її словами, це найкращий метод для сушіння зимового одягу. Думаючи про холодні та вологі місяці, що прийшли, вона показала свій спосіб.

Як швидко висушити речі без пральної машини – лайфхак

Отже, коли на вулиці йде дощ або мокрий сніг і вам потрібно висушити одяг, це може спричинити появу плісняви у вашому будинку. Щоб уникнути цього, блогер використовує хитрий прийом. Вона показала стелаж для сушіння у своєму будинку з кількома светрами, що лежать поверх нього, та іншим одягом. Однак під сушаркою була її секретна зброя.

"Придбайте собі осушувач повітря. Це буде найкращим для вас. Ви просто засовуєте його під вішалку для одягу, кладете свій одяг зверху і дозволяєте йому робити свою справу", — сказала Амелія.

Сушіння теплого одягу за допомогою осушувача повітря
Фото: TikTok/ameliagartner

Вона пояснила, що осушувач повітря працюватиме як пилотяг, висмоктуючи всю воду з вашого одягу. "Він висохне за кілька годин і вогкості у вашому будинку не буде", — розповіла блогер.

Осушувачі повітря регулюють вологість у приміщенні, поглинаючи вологу з повітря та конденсуючи її у своєму внутрішньому резервуарі. Крім допомоги в сушінні одягу, цей прилад допомагає запобігти плісняві, конденсату і затхлому запаху. Ціна на побутові осушувачі, розраховані на 20 кв. м площі, на момент публікації статті стартує від 1,5 тис. грн.

Раніше "Телеграф" розповідав, чим загрожує конденсат на вікнах у квартирі. Дізнайтеся з наступної статті, як позбутися конденсату на пластикових вікнах без осушувача повітря.