Як видалити плісняву за 20 хвилин: нанесіть на грибок цю безпечну суміш (відео)

Читать на русском
Автор
3027
Впоратися з пліснявою дуже просто
Впоратися з пліснявою дуже просто. Фото Freepik

Блогерка показала, як легко позбавитися грибка на стінах у ванній

Через підвищену вологість та утворення конденсату на вікнах у ванній та інших приміщеннях може виникнути проблема з пліснявою. Але, на щастя, можна впоратися із цим за допомогою саморобного засобу.

Для боротьби з пліснявою приготуйте ефективний спрей своїми руками. Рецептом з недорогих інгредієнтів поділилася блогерка @mama_mila у TikTok.

Автор відео стверджує, що один склад спрею допоможе позбутися плісняви і запобігти повторній появі грибка на різних поверхнях. При цьому не потрібне використання відбілювача або агресивної хімії.

Рецепт суміші проти плісняви

Для приготування розчину в пляшці потрібно змішати три інгредієнти: чашку оцту, 20 крапель гвоздикової олії та 20 крапель олії чайного дерева. Розчин, що вийшов, слід розпорошити на стіни з пліснявою і залишити на 20 хвилин. Потім слід змити засіб гарячою водою. Очищена поверхня буде без слідів грибка.

@mama_mila_ Say goodbye to mould 👋 if you’ve ever found that you’ve cleaned mould + it returns the next day, it could be because the bleach has whitened the mould but not rid the spores which makes it grow back fast. This mix helps remove mould + kill the spores to prevent it returning 🫧 save this for hour next deep clean! Always consult a professional for heavy mould within your home 🤍 #cleaninghacks #bathroomcleaning #bathroomclean #cleaningtips #cleantok #mamamilastips ♬ greedy - Tate McRae

Також цвілі не буде в оселі завдяки певним рослинам. "Телеграф" розповідав про 4 квітки, які запобігають появі конденсату.

Раніше ми писали, чим відлякати тарганів в оселі. Названо ефективний засіб проти цих мерзенних комах.