Утеплитися взимку шарфом: два простих способи пов'язати (відео)

Читать на русском
Автор
9056
Шарф тримає позиції одного з найкращих аксесуарів для зігрівання
Шарф тримає позиції одного з найкращих аксесуарів для зігрівання. Фото Freepik

Красиво та цікаво пов'язаний шарф може стати яскравим акцентом образу

Взимку важливо не забувати про головний убір, особливо коли на термометрі стовпчик опустився нижче позначки нуль. Та може так статися, що шапка не з собою. На допомогу приходить лайфхак з широким шарфом.

Цей спосіб також знадобиться, коли на вулиці сильний вітер. Нижню частину зав'язаного шарфа можна припідняти, зробивши таким чином з шарфа ще й балаклаву. Для того, щоб вдіти шарф таким чином, його спереду закидають за плечі, перехрещують і проводять знову кінці вперед. Особливим чином їх продівають в коло біля шиї. Одна з перехрещених частин стає капюшоном, який можна надіти на голову.

Якщо шарф виступає виключно у своїй ролі як аксесуара, то його можна зав'язати і красиво, і функціонально водночас. Такий вузол іноді називають "королівським". Використовують його як жінки, так і чоловіки, адже він зав'язується просто, а виглядає дуже ефектно. Кінці шарфа спускаються на груди, з однієї частинки робиться петля і вільний край перекидається через спину. Потім два вільних краї просто продіваються в утворену петлю. Детальна інструкція доступна на відео.

Раніше "Телеграф" нагадував, як зігрітися вдома в разі відключення опалення. Окрім інших способів на допомогу може пройти грілка, яку легко зробити зі звичайної пластикової пляшки.