Зима - не вирок: як та з чим стилізувати свій пуховик, щоб виглядати сучасно та модно

Читать на русском
Автор
1215
Модні пуховики зима 2023-2024
Модні пуховики зима 2023-2024. Фото vikna.tv

Як та з чим краще носити свій пуховик

Ми вже писали про те, як обрати плаття на зиму. Зима в цьому плані — найважча пора року. Сучасна молодь обирає не тільки красу, але й дбає про комфорт та тепло.

Куртка на пуху стала незамінною річчю в осінньо-зимовому гардеробі, адже її можна легко адаптувати до актуальних тенденцій, пише vogue. Одні з наймодніших моделей цього сезону — пуховики різної довжини та кольору.

З чим носити пуховик

  • Безліч Домів моди в сезоні осінь-зима 2023/2024 адаптували цей універсальний верхній одяг в стильний елегантний лук. Бренд Miu Miu, наприклад, пуховик поєднує з мініспідницею з м’якого матеріалу. Широкий светр під шию і черевики челсі гармонійно доповнять цей образ.
Miu Miu пуховик
Miu Miu
  • Paloma Wool створили пуховик, який затягується на талії і витончено підкреслює фігуру. Під куртку такого фасону чудово пасуватимуть високі чоботи казаки, маленьке чорне плаття або довга оксамитова спідниця.
Пуховик, що стягується на талії
Ідеальний пуховик
  • Звернути увагу варто на модель Hermes. Такий асиметричний варіант пуховика чудово доповнять велика сумка в колір куртки і довгі чоботи, що облягають ногу.
Hermes
Стилізація пуховика
  • Якщо ви поціновувач вуличного стилю, то пуховик гарно компонується з джинсами та шкіряними лоферами або черевиками. Маленька однотонна сумочка зробить цей лук водночас простим і вишуканим.
Короткий пуховик
Стильний лук

Не бійтеся компонувати різні речі і виглядати яскраво. А яке взуття в тренді цього сезону, ми писали раніше.