Просто покладіть колготки в морозилку: як збільшити строк життя капронок

Читать на русском
Автор
1536
Лайфхак, як носити капронки не один раз
Лайфхак, як носити капронки не один раз. Фото rbc.ua

Розповідаємо, як подовжити строк життя капронових колготок

Колготки — дуже багатофункціональний аксесуар. Їх можна вдягати і для краси, і для утеплення, і як засіб від ковзання взуття взимку. Однак, часто трапляється таке, що після першого ж носіння їх колготки треба викидати через стрілки, дірки тощо.

Ці способи допоможуть збільшити строк життя ваших колготок. Також "зміцнять" їх та ви зможете носити їх набагато довше. Про це розповіли на life-ukr.uaportal.

Як "зміцнити"колготки

Для початку, треба розібратися, як краще прати колготки. Неправильне прання лише погіршує стан колготок. Краще це робити руками. Якщо все ж обираєте пральну машину, обов’язково покласти їх в спеціальний мішок для білизни. Також варто обрати режим "Делікатне прання" Це захистить їх від пошкоджень та розтягувань.

Метод зміцнення колготок полягає в тому, що після покупки їх треба трохи змочити водою та покласти на годину в морозильну камеру. Після цього варто їх вийняти та ретельно просушити. Це зробить нейлон еластичнішим та міцнішим. За допомогою цього методу ви зможете не купувати нові колготки щоразу, коли треба їх одягнути.

Раніше "Телеграф" розповідав, як не зіпсувати зимове взуття снігом та сіллю. Ми поділилися цікавим лайфхаком з використанням вазеліну.