Цей лайфхак вас здивує: навіщо класти телефон у порожню чашку на ніч

Читать на русском
Автор
30403
Навіщо класти телефон у чашку
Навіщо класти телефон у чашку. Фото Pixabay

Цей лайфхак можна застосовувати у кількох випадках

Серед великої різноманітності лайфхаків для телефону є й вельми незвичайний, згідно з яким гаджет потрібно класти у чашку на ніч. Насправді це дуже корисна фішка для тих, кому зазвичай не вистачає гучності будильника, щоб прокинутися вранці.

Лайфхак із порожньою чашкою або склянкою призначений саме для посилення звуку. Це допоможе зробити звук більш насиченим і не дозволить власнику телефону спати вранці.

У цьому випадку звук стане гучнішим через ефект резонансу. Місткість посилить звукові вібрації пристрою і навіть при низькому рівні гучності на телефоні, його власник все одно почує сповіщення або будильник.

До речі, використовувати такий лайфхак можна також для прослуховування музики на телефоні. Тоді звук вийде більш об’ємним та гучним, що дозволить ще більше насолодитися улюбленою композицією.

Нагадаємо, раніше "Телеграф" писав про те, як можна зарядити свій телефон за умови, якщо вдома немає світла. Є кілька корисних лайфхаків, які допоможуть вам залишатися на зв’язку в умовах відключення електроенергії.