Вазеліновий лайфхак: як не зіпсувати зимове взуття снігом та сіллю

Читать на русском
Автор
3741
Ваше взуття більше не псуватиметься від солі та снігу
Ваше взуття більше не псуватиметься від солі та снігу. Фото rbc.ua

Розповідаємо, як уникнути псування взуття взимку

Якщо ви полюбляєте носити шкіряне взуття взимку, то точно неодноразово стикалися з проблемою зіпсованого їх зовнішнього вигляду через постійну вологість. Чим треба намастити взуття, щоб не підковзнутись, ми вже розповідали раніше. Тепер поговоримо про те, як захистити взуття, щоб воно не псувалося через сіль та сніг.

Ці прості засоби допоможуть вам уникнути проблеми із псуванням взуття через надмірну вологу. Про це розповідає life-ukr.uaportal.

Чим змастити зимове взуття, щоб воно не зіпсувалося за сезон

  • Вазелін. Спочатку слід помити взуття. Дочекайтеся, поки воно висохне. Далі треба взяти чисту суху ганчірку та нанести вазелін на всю поверхню. Через кілька годин з’явиться плівка, що буде відштовхувати воду. Ваше взуття більше не псуватиметься через сніг, сіль та постійну вологу.
  • Парафін або віск. Ретельно миємо та сушимо взуття. Далі розтоплюємо маленький шматок воску чи парафіну. Оброблюємо взуття рідиною, але слідкуємо, щоб вона не була гарячою. Залишилося лише висушити феном. Тепер на вашому взутті буде плівка, яка захищатиме його від пошкоджень.

Раніше "Телеграф" розповідав, як утеплити взуття взимку. Ми поділилися дієвими лайфхаками.