Швидко, ситно і навіть без м’яса: ви приготуєте таку вечерю за 15 хвилин
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 5840
Декілька простих продуктів, трохи часу — і страва на столі
Кожен кулінар рано чи пізно ставить питання, що приготувати до сімейної вечері. Якщо ви вже пробували котлети з хеку з сиром і навіть незвичайний салат "Соломка", тоді саме час для експериментів.
Приготування пасти з в’яленими помідорами за рецептом Shuba страв не забере у вас багато часу та зусиль. Вам знадобиться лише 15 хвилин вашого часу, мінімальний набір продуктів та жодних складних маніпуляцій.
Як приготувати пасту з в’яленими томатами
Інгредієнти на 2 порції:
- спагеті — 100 г;
- томати в’ялені в олії — 50 г;
- часник, зубчики — 3 шт.;
- олія вершкове несолоне — 1 ст. л.;
- рослинна олія — 2 ст. л.;
- орегано сушене, сіль, перець чорний мелений — до свого смаку.
Спосіб приготування:
- Пасту відварюємо згідно з інструкцією на упакуванні. З готової страви зливаємо воду, але не повністю — залишок рідини відлийте у склянку.
- Часник чистимо і дрібно шаткуємо ножем або пропускаємо через прес. Обсмажуємо його разом із сушеним орегано на сковороді із сумішшю рослинної та вершкового масла.
- В’ялені томати подрібнюємо та додаємо на сковороду з часнику. Все прогріваємо разом, додаємо відварені спагетті та трохи води. Все ретельно перемішуємо та подаємо до столу.
Рекомендуємо також до вечері приготувати фаршировані макаронні гнізда за рецептом "Телеграфа". Ваші близькі будуть у захваті.