Швидко, ситно і навіть без м’яса: ви приготуєте таку вечерю за 15 хвилин

Читать на русском
Автор
5840
Цю фантастичну пасту зметуть за кілька хвилин
Цю фантастичну пасту зметуть за кілька хвилин. Фото shuba.life

Декілька простих продуктів, трохи часу — і страва на столі

Кожен кулінар рано чи пізно ставить питання, що приготувати до сімейної вечері. Якщо ви вже пробували котлети з хеку з сиром і навіть незвичайний салат "Соломка", тоді саме час для експериментів.

Приготування пасти з в’яленими помідорами за рецептом Shuba страв не забере у вас багато часу та зусиль. Вам знадобиться лише 15 хвилин вашого часу, мінімальний набір продуктів та жодних складних маніпуляцій.

Як приготувати пасту з в’яленими томатами

Інгредієнти на 2 порції:

  • спагеті — 100 г;
  • томати в’ялені в олії — 50 г;
  • часник, зубчики — 3 шт.;
  • олія вершкове несолоне — 1 ст. л.;
  • рослинна олія — 2 ст. л.;
  • орегано сушене, сіль, перець чорний мелений — до свого смаку.

Спосіб приготування:

  1. Пасту відварюємо згідно з інструкцією на упакуванні. З готової страви зливаємо воду, але не повністю — залишок рідини відлийте у склянку.
  2. Часник чистимо і дрібно шаткуємо ножем або пропускаємо через прес. Обсмажуємо його разом із сушеним орегано на сковороді із сумішшю рослинної та вершкового масла.
  3. В’ялені томати подрібнюємо та додаємо на сковороду з часнику. Все прогріваємо разом, додаємо відварені спагетті та трохи води. Все ретельно перемішуємо та подаємо до столу.

Рекомендуємо також до вечері приготувати фаршировані макаронні гнізда за рецептом "Телеграфа". Ваші близькі будуть у захваті.