П’ять картоплин — і сита вся родина: пісний рецепт найсмачнішої вечері
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 55406
Відмінний варіант для тих, хто любить смачно поїсти
Кожен кулінар рано чи пізно ставить собі питання, що приготувати на вечерю. Особливо це актуально під час посту — адже хочеться їсти не лише смачно, але різноманітно та ситно. І якщо ви готували навіть картопляну запіканку, пропонуємо ще одну не менш смачну страву з картоплі.
Разом з "Важно знать" пропонуємо приготувати тушковану картоплю з овочами та грибами. Просте в приготуванні страва особливо виручить вас саме в піст — воно вийде ситним і неймовірно корисним. Спробуємо?
Як приготувати тушковану картоплю з овочами та грибами
Інгредієнти:
- 300 г дрібних печериць;
- 5 картоплин;
- 1 цибулина;
- 1 морква;
- 2–3 зубчики часнику;
- 200 г консервованих помідорів;
- сіль та спеції до свого смаку.
Спосіб приготування:
- Гриби миємо, розрізаємо навпіл і обсмажуємо на сковороді в невеликій кількості олії.
- Цибулю нарізаємо кубиками, часник — пластинами та додаємо до грибів на сковороду.
- Моркву натираємо на великій тертці та додаємо до решти засмаження. Готуємо на середньому вогні близько 10 хвилин.
- Наприкінці у засмажку відправляємо консервовані помідори, солимо, перчимо. За бажанням додаємо трохи цукру та улюблених спецій.
- Картоплю чистимо, нарізаємо кубиками та викладаємо у форму для запікання. Зверху виливаємо засмажку і відправляємо овочі до духовки приблизно на 30 хвилин при 200 градусах приблизно 30 хвилин.
Рекомендуємо також приготувати картопляно-цибулеву запіканку по-єврейськи за рецептом "Телеграфа". Це надзвичайно смачно.