Для тих, хто хоче здивувати гостей: готуємо незвичайне рибне олив’є
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 5990
Готуємо звичну страву по-новому
Напевно, олів’є готується майже у кожному домі. І хоча рецептів його існує багато, проте класичний варіант улюбленого салату включає докторську ковбасу, квашені огірки, консервований горошок, відварені овочі. Всі ці інгредієнти перемішуються та заправляються майонезом.
А що, якщо урізноманітнити смак улюбленого салату та замінити ковбасу чи м’ясо копченою скумбрією? Саме такий салат пропонує приготувати "Фокус". Рибка відмінно поєднується з іншими інгредієнтами та надасть страві пікантності.
Як приготувати олів’є з копченою скумбрією
Інгредієнти:
- 4 великі картоплини;
- 2 моркви;
- 6 яєць;
- скумбрія гарячого копчення – 1 тушка;
- 3 свіжі огірки;
- 1 цибулина;
- яблучний оцет – 2 ст. л.;
- консервований зелений горошок – 150 г;
- майонез, сіль, мелений чорний перець — на смак.
Спосіб приготування:
- Картоплю і моркву миємо і відварюємо до готовності — на цій піде близько 20 хвилин. Охолоджуємо та нарізаємо кубиками.
- Яйця відварюємо круто, також охолоджуємо, чистимо і нарізаємо кубиками.
- Філе копченої скумбрії відокремлюємо від кістки та шкіри, нарізаємо невеликими скибочками.
- Дрібними кубиками нарізаємо свіжі огірки.
- Цибулю чистимо, дрібно нарізаємо і перемішуємо з оцтом.
- Усі підготовлені інгредієнти з’єднуємо у великій мисці, додаємо горошок, солимо, перчимо, заправляємо майонезом, ретельно перемішуємо та подаємо до столу.
Пропонуємо приготувати олів’є по-польському за рецептом "Телеграфа". Можливо, такий варіант вам сподобається навіть більше за класичний.