Олів’є, який зможе здивувати: просто змініть один інгредієнт

Читать на русском
Автор
62374
Найкращий варіант улюбленої страви
Найкращий варіант улюбленої страви. Фото prostoway

І близькі, і рідні попросять добавки

Один із найпопулярніших салатів узимку — олів’є. Рецептів його приготування існує безліч, проте класичний варіант його приготування включає докторську ковбасу, квашені огірки, консервований горошок, відварені овочі та майонез. І якщо ви вже пробували "літній" варіант салату, сьогодні пропонуємо ще поекспериментувати.

Разом з "УНІАН" пропонуємо замінити в олів’є ковбасу на яловиче м’ясо. Спробувавши раз таку страву, ви більше не повернетесь до стандартного рецепту. Перевіримо?

Як приготувати олів’є з яловичиною

Інгредієнти:

  • яловичина — 300 г;
  • картопля — 2 шт.;
  • морква — 1 шт.;
  • яйця — 3 шт.;
  • цибуля — 1 шт.;
  • мариновані огірки — 2 шт.;
  • зелений горошок — 200 г;
  • майонез, сіль — до свого смаку.

Спосіб приготування:

  1. Яловичину відварюємо до готовності – це займе близько 1-2 годин, остуджуємо та нарізаємо кубиками.
  2. Картоплю, моркву та яйця також відварюємо, остуджуємо та чистимо. Усі нарізаємо кубиками.
  3. Такими ж кубиками нарізаємо мариновані огірки та цибулю. З зеленого горошку зливаємо воду.
  4. Змішуємо всі інгредієнти, заправляємо майонезом, солимо, ретельно перемішуємо і подаємо до столу.

Раніше ми розповідали, чим замінити ковбасу в олів’ї. Спробуйте і ви не пошкодуєте.