Олів’є, який зможе здивувати: просто змініть один інгредієнт
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 62374
І близькі, і рідні попросять добавки
Один із найпопулярніших салатів узимку — олів’є. Рецептів його приготування існує безліч, проте класичний варіант його приготування включає докторську ковбасу, квашені огірки, консервований горошок, відварені овочі та майонез. І якщо ви вже пробували "літній" варіант салату, сьогодні пропонуємо ще поекспериментувати.
Разом з "УНІАН" пропонуємо замінити в олів’є ковбасу на яловиче м’ясо. Спробувавши раз таку страву, ви більше не повернетесь до стандартного рецепту. Перевіримо?
Як приготувати олів’є з яловичиною
Інгредієнти:
- яловичина — 300 г;
- картопля — 2 шт.;
- морква — 1 шт.;
- яйця — 3 шт.;
- цибуля — 1 шт.;
- мариновані огірки — 2 шт.;
- зелений горошок — 200 г;
- майонез, сіль — до свого смаку.
Спосіб приготування:
- Яловичину відварюємо до готовності – це займе близько 1-2 годин, остуджуємо та нарізаємо кубиками.
- Картоплю, моркву та яйця також відварюємо, остуджуємо та чистимо. Усі нарізаємо кубиками.
- Такими ж кубиками нарізаємо мариновані огірки та цибулю. З зеленого горошку зливаємо воду.
- Змішуємо всі інгредієнти, заправляємо майонезом, солимо, ретельно перемішуємо і подаємо до столу.
Раніше ми розповідали, чим замінити ковбасу в олів’ї. Спробуйте і ви не пошкодуєте.