Ні молока, ні яєць: фантастичний рецепт пісного штруделю (відео)
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 14469
Вишукане та суперсмачне частування
Ароматний, смачний штрудель — один з найулюбленіших нами ласощів. Однак у його рецепті є яйця. Саме тому ті, хто дотримується посту, відмовляються від цієї божественної випічки.
Однак пост — не привід відмовлятися від улюбленої їжі, і рецепт Shuba доказ цього. Приголомшливий десерт з пісочного тіста з гарбузом та родзинками – це вишукане та суперсмачне рішення. Що може бути краще ненаситним осіннім ранком, ніж поласувати простою випічкою із соковитою начинкою?
Як приготувати пісний штрудель з гарбузом та родзинками
Інгредієнти на 6 порцій
Для тіста:
- борошно пшеничне — 250 г;
- олія соняшникова — 70 мл;
- вода гаряча – 70 мл;
- сіль — 2 г;
- ваніль — 2 г;
- цукрова пудра — 20 г.
Для начинки:
- гарбуз — 500 г;
- цукор — 100 г;
- родзинки — 50 г;
- волоські горіхи — 50 г;
- цукор ванільний — 2 ч. л.;
- кориця мелена — 1 ч. л.
Спосіб приготування:
- Для приготування тіста перемішайте борошно, що просіює, сіль і ваніль. В отриману масу влийте олію та гарячу воду і перемішайте ложкою, потім вимісіть руками. Накрийте харчовою плівкою та дайте відпочити при кімнатній температурі.
- Гарбуз почистьте наріжте невеликими кубиками, додайте до нього промиті родзинки та подрібнені горішки.
- В окремій тарілці змішайте цукор, ванільний цукор та корицю.
- Тісто розкотіть у прямокутник і посипте цукровою сумішшю. З одного боку викладіть начинку і поверніть у рулет, повертаючи краї всередину.
- Деко застелите пергаментом, перекладіть рулет і зробіть на ньому зверху легкі насічки, потім помістіть у розігріту до 180 ° C духовку на 1 годину. Готовий штрудель подавайте із цукровою пудрою.
Пісне меню можна урізноманітнити незвичайними вареничками за рецептом "Телеграфа". Спробуйте це неймовірно смачно.