Ні молока, ні яєць: фантастичний рецепт пісного штруделю (відео)

Читать на русском
Автор
14469
Такий штрудель можна готувати і на пост, і на свята.
Такий штрудель можна готувати і на пост, і на свята.. Фото realist.online

Вишукане та суперсмачне частування

Ароматний, смачний штрудель — один з найулюбленіших нами ласощів. Однак у його рецепті є яйця. Саме тому ті, хто дотримується посту, відмовляються від цієї божественної випічки.

Однак пост — не привід відмовлятися від улюбленої їжі, і рецепт Shuba доказ цього. Приголомшливий десерт з пісочного тіста з гарбузом та родзинками – це вишукане та суперсмачне рішення. Що може бути краще ненаситним осіннім ранком, ніж поласувати простою випічкою із соковитою начинкою?

Як приготувати пісний штрудель з гарбузом та родзинками

Інгредієнти на 6 порцій

Для тіста:

  • борошно пшеничне — 250 г;
  • олія соняшникова — 70 мл;
  • вода гаряча – 70 мл;
  • сіль — 2 г;
  • ваніль — 2 г;
  • цукрова пудра — 20 г.

Для начинки:

  • гарбуз — 500 г;
  • цукор — 100 г;
  • родзинки — 50 г;
  • волоські горіхи — 50 г;
  • цукор ванільний — 2 ч. л.;
  • кориця мелена — 1 ч. л.

Спосіб приготування:

  1. Для приготування тіста перемішайте борошно, що просіює, сіль і ваніль. В отриману масу влийте олію та гарячу воду і перемішайте ложкою, потім вимісіть руками. Накрийте харчовою плівкою та дайте відпочити при кімнатній температурі.
  2. Гарбуз почистьте наріжте невеликими кубиками, додайте до нього промиті родзинки та подрібнені горішки.
  3. В окремій тарілці змішайте цукор, ванільний цукор та корицю.
  4. Тісто розкотіть у прямокутник і посипте цукровою сумішшю. З одного боку викладіть начинку і поверніть у рулет, повертаючи краї всередину.
  5. Деко застелите пергаментом, перекладіть рулет і зробіть на ньому зверху легкі насічки, потім помістіть у розігріту до 180 ° C духовку на 1 годину. Готовий штрудель подавайте із цукровою пудрою.

Пісне меню можна урізноманітнити незвичайними вареничками за рецептом "Телеграфа". Спробуйте це неймовірно смачно.