Цими вареничками наїсться уся сім’я: перевірений пісний рецепт
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 8321
Піст — не привід відмовлятися від улюбленої страви
Піст – не привід обмежувати себе в улюблених стравах. І якщо ви вже готували пишні пісні оладки, саме час для пісних вареників.
Якщо ви думали, що це неможливо, то рецепт "УНІАН" переконає вас у протилежному. Ці варенички з картоплею не залишать байдужими абсолютно нікого.
Як приготувати пісні вареники з картоплею
Інгредієнти:
- вода — 200 мл;
- сіль - до свого смаку;
- борошно — 600 р.;
- цибуля — 4 шт.;
- картопля — 8 шт.;
- рослинна олія — 3 ст. л.
Спосіб приготування:
- Повністю розчиняємо сіль у воді. В інший посуд просіюємо борошно, робимо лунку і поступово вливаємо воду. Замішуємо щільне тісто, накриваємо плівкою та залишаємо "відпочити" його на 40 хвилин.
- Картоплю чистимо, відварюємо до повної готовності — у вас на це піде близько півгодини та пюруємо.
- Цибулю чистимо, нарізаємо та обсмажуємо на олії, додаємо до картопляного пюре і ретельно все перемішуємо.
- Тісто ділимо на невеликі шматочки, розкочуємо їх і ложкою додаємо всередину картоплю. Краї ретельно защіплюємо.
- У каструлі кип’ятимо 2 літри води, солимо і відправляємо вареники. Варимо їх 4 хвилини після того, як випливуть і дістаємо.
Рекомендуємо також у піст приготувати пісний грибний пиріг з капустою за рецептом "Телеграфа". Смачного!