Для цього салату вам знадобиться хурма: 10 хвилин – і незвичайний салат на столі
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 11593
Такого салату ви ще точно не куштували
Усілякі різноманітні салати часто готуємо на нашій кухні. Нарізати інгредієнти, заправити улюбленим соусом, при необхідності перемішати і подати на стіл — що може бути простіше?
Сьогодні разом із Shuba приготуємо незвичайний салат із хурмою та моцарелою. Ця страва підходить для любителів контрастних смаків і відмінно підходить і на закуску, і як гарнір. Гіркота руколи, насолода хурми, пряність оливок і ніжність моцарели — це поєднання смаків вас точно вразить.
Як приготувати салат з хурмою та моцарелою
Інгредієнти на 4 порції:
- хурма "Шарон" — 2 шт.;
- моцарела міні — 200 г;
- оливки без кісточок — 200 г;
- рукола — 100 г.
Для заправки:
- оцет бальзамічний — 10 мл;
- оливкова олія — 20 мл;
- сіль — до свого смаку.
Спосіб приготування:
- Руколу ретельно миємо, сушимо, добряче нарізаємо та викладаємо на тарілку.
- Хурму також моєму та сушимо. Нарізаємо її шматочками та розкладаємо по колу тарілки зверху на руколу. У центр тарілки викладаємо кульки моцарели, а навколо оливки.
- Для приготування заправки змішуємо бальзамічний оцет з олією та сіллю. Отриманою заправкою поливаємо салат і відразу подаємо до столу.
Раніше ми розповідали, що робити, якщо купили терпку хурму. Цей лайфхак зробить фрукт солодким.