Жодного олів’є та "Шуби": їх замінить цей фантастичний салат
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 146167
Страву полюблять і дорослі, і діти
Найрізноманітніші салати ми готуємо на кухні щодня. Що може бути простіше, ніж нарізати інгредієнти, заправити улюбленим соусом і подати до столу? Така страва завжди доречна і до святкового столу, і до сімейного обіду чи вечері.
Якщо ж набридли класичне олів’є та "Шуба", можна приготувати м’ясний салат з виноградом за рецептом FoodOboz. Взагалі куряче філе та виноград – ідеальне поєднання продуктів для приготування смачного, легкого салату. Він стане чудовим частуванням і для гостей, і для близьких.
Як приготувати м’ясний салат з виноградом та твердим сиром
Інгредієнти:
- філе куряче — 300 г;
- сир твердий – 200 г;
- яйця варені – 4 шт.;
- майонез – 3-4 ст. л.;
- виноград чорний – 300 г
Спосіб приготування:
- Для початку необхідно підготувати усі інгредієнти. Куряче філе відварюємо і дрібно нарізаємо. Яйця відварюємо круто, разом із сиром натираємо на великій тертці. Все змішуємо, додаємо майонез і ретельно перемішуємо.
- Отриману основу викладаємо у тарілку, надаючи салату будь-яку форму. На основу рівними шарами викладаємо виноград та подаємо до столу.
Рекомендуємо скуштувати незрівнянний салат зі звичайної моркви та кількох яєць за рецептом "Телеграфа". Вам точно сподобається.