Лайфхаки для модниць: як у домашніх умовах надати волоссю об’єму

Читать на русском
Автор
4883
Як доглядати за волоссям, щоб воно було об’ємним
Як доглядати за волоссям, щоб воно було об’ємним. Фото Freepik

Дізнайтеся, як зробити зачіску об’ємнішою

Кожна дівчина мріє про густу об’ємну шевелюру, проте, не всім від природи дано розкішне волосся. Іноді доводиться вимудритися, щоб зробити зачіску більш об’ємною. Ми вже розповідали про чотири лайфхаки по догляду за зачіскою вдома, а сьогодні ділимося, як зробити волосся більш об’ємним.

Як виявилося, є кілька простих способів, як у домашніх умовах зробити волосся більш об’ємним, а укладку пишною — пише meta.ua. Вам знадобляться підручні засоби та трохи часу.

Як надати об’єму волоссю

Зробіть бічний проділ

Якщо зробити бічний проділ, ваша зачіска відразу трохи перетвориться і стане більш об’ємною. Цю хитрість часто використовують дівчата з рідким волоссям, і це завжди спрацьовує при розпущеному волоссі.

Легке начісування

Ще один спосіб надати волоссю об’єму — зробити легке начісування біля коріння. Це зробить укладку більш пишною і густлю. Для начісування можна використовувати маленький гребінець або навіть чисту зубну щітку.

Висушіть волосся вниз головою

Коли сушите волосся — нахиліться головою вниз і спрямовуйте фен знизу вгору. Так волосся стане більш об’ємним і слухняним.

Доглядові засоби

Вибираючи засоби догляду за волоссям, віддайте переваги спреям і мусам, а не засобам з маслами. Олія за своєю текстурою обтяжує пасма і дає менше об'єму, тоді як спреї здатні зробити зачіску об’ємнішою.

Завійте волосся

Завите волосся завжди додає об’єму зачісці. Зробіть завивку плойкою або прасочкою, тоді ваше укладання буде виглядати більш пишним і густим.

Раніше "Телеграф" розповідав, що зробити, щоб волосся не електризувалося. П’ять зимових beauty-лайфхаків на кожен день.