Волосся не буде електризуватися: п'ять зимових beauty-лайфхаків на кожен день

Читать на русском
Автор
16088
Шапка взимку може зіпсувати зачіску
Шапка взимку може зіпсувати зачіску. Фото Freepik

В холодний сезон люди стикаються з неочевидними проблемами

Зима цьогоріч обіцяє бути з морозами та снігом, тож варто не забувати про прості хитрощі, аби зробити своє життя комфортним. Не в останню чергу потреба в утепленні б'є по зовнішньому вигляду та зручності.

"Телеграф" зібрав п'ять основних лайфхаків, які допоможуть уникнути популярних проблем зимою. Серед них зокрема, електризування волосся та штани, що постійно висмикуються із високих чобіт.

Лайфхаки для волосся

Аби висушити волосся швидше та уникнути "пушіння" радять використовувати замість рушника футболку з бавовни. В неї треба ненадовго закрутити волосся.

Аби позбутися електризації волосся можна надіти на гребінець спанбондовий клаптик, це допоможе також з очищенням гребінця.

Щоб волосся не електризувалося
Такий спосіб також допоможе тримати щітку для волосся в чистоті

Аби волосся гарно виглядало після шапки, щоб уникнути жирності та/або приплюснутості, можна швидко збризнути сухий шампунь. Якщо від шапки частина пасм вибилась, то приборкати їх допоможуть зубна щітка та лак для волосся.

Поради для власників високих чобіт

Аби тримати джинси заправленими в чоботи, можна використати тримачі для рукавиць (вони здебільшого дитячі) або зробити їх самостійно з підтяжок.

Щоб джинси не вилазили з чобіт
Дитячі тримачі для рукавичок стануть в пригоді і дорослому

Якщо черевики обвисають чи заламуються можна згорнути старий журнал, закріпити гумкою (як гумка для грошей чи резинка для волосся) та вставити їх у чоботи, щоб вони стояли прямо.

Раніше "Телеграф" розповідав, як подолати катишки, які утворюються у вашому зимовому гардеробі, роблять гарний одяг старим раніше часу. Знадобитися можуть скотч, пемза та бритва.