Завжди чисте волосся: що робити, щоб не мити голову кожен день

Читать на русском
Автор
51032
Користуйтеся нашими методами - і забудете про щоденне миття голови
Користуйтеся нашими методами - і забудете про щоденне миття голови. Фото medavita.com.ua

Як не мити голову щодня та зберігати свіжість волосся на кілька днів

Напевно, кожній знайома проблема щоденного миття голови. Можливо, ви помічали, що після візиту в салон краси волосся залишається чистим та блискучим ще кілька днів. Тоді чому ж після домашнього догляду немає такого ж результату?

Проблема полягає в неправильному митті голови. Щоб волосся залишалося чистим довше, треба дотримуватись певних правил при його митті, пише prostoway.

Як правильно мити волосся

  • Слід мити волосся ледь теплою водою. Можна навіть холодною. Гаряча вода сприяє швидшому забрудненню волосся та пошкоджує структуру волосини.
  • Шампунь краще спінювати у долонях. Лише після цього наносити на шкіру голови.
  • Після нанесення шампуню, варто зробити масаж шкіри голови. Це допоможе краще очистити волосся.
  • Не поспішайте змивати шампунь. Залишіть його на голові на хвилинку.
  • Перед нанесенням бальзаму, варто промокнути кінчики рушником. Це збере лишню вологу і засіб краще проникатиме у структуру волосини.
  • Не варто сушити волосся гарячим потоком повітря. Обирайте теплий або холодний температурний режим. Також варто пам’ятати, що треба висушувати волосся до кінця. Інакше воно буде швидше забруднюватись.

Тепер ви знаєте, як мити голову, щоб волосся забруднювалось не швидко. А як приборкати пухке волосся за допомогою зубної нитки, ми вже розповідали раніше.