Краще за соду та оцет: несподіваний засіб позбавить застарілих плям у ванній

Читать на русском
Автор
124047
Довго терти раковину не доведеться
Довго терти раковину не доведеться. Фото Pexels

Найстрашніші плями зникнуть

Регулярне прибирання у ванній необхідне, щоб сантехніка не покрилася плямами, що важко видаляються. Але навіть у найохайніших господарів на сантехніці з’являються різні забруднення. Найчастіше плями з’являються через контакт з жорсткою водою, зубною пастою та іншими продуктами, залишки яких щодня потрапляють у раковину чи ванну.

Для підтримки сантехніки чистою часто використовують соду та оцет. Але є ще один засіб, який допомагає надати раковині ідеального вигляду. Достатньо використовувати з цією метою один засіб для зубів, і ви забудете навіть про найстійкіші плями на раковині.

Іноді доводиться витрачати багато часу у пошуках ідеального способу очищення поверхонь у будинку. І мало хто знає, що таблетки для зубних протезів добре працюватимуть для миття раковин.

Як використовувати таблетки для зубних протезів під час прибирання

Закрийте злив, наповніть раковину теплою водою та розчиніть одну або дві таблетки. Зачекайте кілька годин (або навіть залиште засіб на ніч), потім злийте воду та промийте раковину. Також можна змочити в рідині губку та помити ті частини раковини, на які не потрапила сама суміш.

Це не тільки дуже просто, а й ефективно.

Раніше "Телеграф" ділився легким способом відмити дуже брудну сковороду. Завдяки цьому методу вдасться позбутися найстаріших забруднень.