Застарілий нагар відпаде сам собою: два інгредієнти допоможуть відмити сковорідку без жодної краплі хімії

Читать на русском
Автор
236376
Забудьте про нагар на сковороді Новина оновлена 23 листопада 2023, 09:11
Забудьте про нагар на сковороді. Фото poradum.com.ua

За допомогою цього лайфхаку ви відмиєте навіть найбільш застарілий нагар

Ми розповідали про хитрий спосіб, який допоможе без хімії позбутися від застарілих плям на вашій духовці. Не варто поспішати використовувати хімію, бо її залишки на посуді після потрапляння в організм можуть мати погані наслідки. Наприклад, є чудовий спосіб очищення сковороди від старого нагару.

На pixelinform.com розповіли про дієвий спосіб, який допоможе відмити пательню. Для цього знадобляться лише два інгредієнти. Вони є на кухні в кожного. Це оцет та звичайнісінька вода.

Як очистити сковороду

  1. Після приготування їжі дочекайтеся, поки сковорода охолоне. Після цього вливаємо одну склянку теплої води, а також одну склянку білого столового оцту.
  2. Потім треба поставити сковороду на плиту і на середньому вогні довести розчин до кипіння.
  3. Коли рідина закипить, залишаємо пательню на 5-10 хв на маленькому вогні. Коли розчин охолоне, залишається лише злити брудну воду та легко почистити сковороду щіткою чи губкою.
  4. Коли рідина закипить, залишаємо пательню на 5-10 хв на маленькому вогні. Коли розчин охолоне, залишається лише злити брудну воду та легко почистити сковороду щіткою чи губкою.

Якщо після цього на поверхні залишиться бруд процедуру можна повторити. Для кращого ефекту можна додати трохи соди.

Сковорідка після цього буде сяяти чистотою. Також ми розповідали, що покласти у пральну машину, щоб речі висохли швидше.