З такими шматочками і м’яса не треба: неймовірний гуляш із курячої печінки
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 20685
Незвичайний рецепт особливо смачної страви
Ми ділились рецептом дуже смачного паштету з курятини. Тепер розповідаємо, як із курячої печінки приготувати апетитний гуляш.
Готується він досить швидко, на сковороді. Субпродукт з цибулею та морквою в томатно-сметанному соусі буде ніжним та соковитим. До цієї страви підійде практично будь-який гарнір. Рецептом поділились на ТСН.
Інгредієнти:
- куряча печінка — 300 г
- ріпчаста цибуля — 1 шт.
- морква — 1 шт.
- томатна паста — 1 ст. л.
- сметана — 2 ст. л.
- борошно пшеничне — 1 ст. л.
- вода тепла — 300 мл
- олія — 2 ст. л.
- перець чорний мелений
- сіль
Спосіб приготування:
- Печінку чистимо від плівок та жил. Промиваємо її під проточною водою та розрізаємо на шматочки.
- Цибулю дрібно нарізаємо. Обсмажуємо її на олії до прозорості. Моркву натираємо на крупній тертці та обсмажуємо разом із цибулею впродовж кількох хвилин — до м’якості.
- Печінку обвалюємо в борошні. Додаємо шматочки до смажених овочів, обсмажуємо ще кілька хвилин. Намагаємось зробити рівномірну скоринку.
- На іншій сковороді з невеликою кількістю олії обсмажуємо окремо томатну пасту. За кілька хвилин додаємо сметану, воду, сіль та перець. Перемішуємо, тушкуємо ще кілька хвилин.
- Гарячий соус вливаємо в сковороду до печінки та овочів. Перемішуємо. Тушкуємо під закритою кришкою ще 10-15 хвилин на середньому вогні.
Виходить дуже смачно. За бажанням під час смаження можна додати 2 зубчики часнику. Також ми розповідали, як смачно приготувати теплий салат з печінкою.