З такими шматочками і м’яса не треба: неймовірний гуляш із курячої печінки

Читать на русском
Автор
20685
Виходить дуже смачно і дуже просто
Виходить дуже смачно і дуже просто. Фото ТСН

Незвичайний рецепт особливо смачної страви

Ми ділились рецептом дуже смачного паштету з курятини. Тепер розповідаємо, як із курячої печінки приготувати апетитний гуляш.

Готується він досить швидко, на сковороді. Субпродукт з цибулею та морквою в томатно-сметанному соусі буде ніжним та соковитим. До цієї страви підійде практично будь-який гарнір. Рецептом поділились на ТСН.

Інгредієнти:

  • куряча печінка — 300 г
  • ріпчаста цибуля — 1 шт.
  • морква — 1 шт.
  • томатна паста — 1 ст. л.
  • сметана — 2 ст. л.
  • борошно пшеничне — 1 ст. л.
  • вода тепла — 300 мл
  • олія — 2 ст. л.
  • перець чорний мелений
  • сіль

Спосіб приготування:

  1. Печінку чистимо від плівок та жил. Промиваємо її під проточною водою та розрізаємо на шматочки.
  2. Цибулю дрібно нарізаємо. Обсмажуємо її на олії до прозорості. Моркву натираємо на крупній тертці та обсмажуємо разом із цибулею впродовж кількох хвилин — до м’якості.
  3. Печінку обвалюємо в борошні. Додаємо шматочки до смажених овочів, обсмажуємо ще кілька хвилин. Намагаємось зробити рівномірну скоринку.
  4. На іншій сковороді з невеликою кількістю олії обсмажуємо окремо томатну пасту. За кілька хвилин додаємо сметану, воду, сіль та перець. Перемішуємо, тушкуємо ще кілька хвилин.
  5. Гарячий соус вливаємо в сковороду до печінки та овочів. Перемішуємо. Тушкуємо під закритою кришкою ще 10-15 хвилин на середньому вогні.

Виходить дуже смачно. За бажанням під час смаження можна додати 2 зубчики часнику. Також ми розповідали, як смачно приготувати теплий салат з печінкою.