Смачна намазка за копійки: безплатний інгредієнт зробить бутерброди неймовірними

Читать на русском
Автор
103052
Рецепт максимально простий та доступний
Рецепт максимально простий та доступний. Фото prostoway

Ви отримуєте ще одну страву буквально з нічого

Ми розповідали, як приготувати смачні бутерброди зі шпротами. Тепер ділимось лайфхаком, який допоможе просто і смачно перетворити олію з-під цих смачних рибок на окрему страву.

Зазвичай після вживання шпрот у банці залишається олія. Чимало людей виливають її або вимочують хлібом. Та з цих залишків можна легко приготувати окрему страву. Рецептом поділились на порталі Pixelinform.

Інгредієнти:

  • подрібнена морквина;
  • 2 нарізані варені яйця;
  • сухарики із білого хліба;
  • олія, що залишилася в банці від шпротів;
  • кріп чи петрушка.

Спосіб приготування:

  1. Моркву чистимо та нарізаємо на невеликі шматочки. Форма може бути будь-яка — головне, щоб її потім перебив блендер.
  2. Яйця відварюємо. Коли охолонуть, чистимо їх і теж нарізаємо довільним чином.
  3. Улюблену зелень ретельно миємо під прохолодною проточною водою. Просушуємо на паперових серветках.
  4. Моркву, яйця та зелень перекладаємо у кухонний блендер. Додаємо олію від шпротів, а також готові сухарики з білого хліба.
  5. Перебиваємо продукти доти, доки вони не перетворяться на однорідну маса, що за своєю консистенцією буде нагадувати м’який паштет.

Суміш мастимо на скибочки хліба — і отримуємо цілу тацю дуже смачних бутербродів. Також ми розповідали, куди можна використати розсіл з-під огірків чи помідорів.