Секрети ідеальної шарлотки: простий трюк, з яким пиріг вийде нереально смачним

Читать на русском
Автор
32750
Декілька нюансів, з якими шарлотка буде неймовірною
Декілька нюансів, з якими шарлотка буде неймовірною. Фото Галицький кореспондент

Випічка буде, як в дорогих кондитерських

Ми розповідали, як приготувати смачний бісквіт. Тепер ділимось порадами щодо приготування особливо вдалої шарлотки.

Цей смачний та простий десерт має багато шанувальників. Без перебільшень, з його приготуванням легко впорається навіть школяр. На Pixelinform розповіли про деталі, на які варто звернути увагу, щоб випічка точно була вдалою.

Є нюанси, які можуть не вдаватися. Часом яблука осідають на дно, може пригоріти верхівка шарлотки тощо. Це дві найпоширеніші проблеми, і їх дуже легко вирішити.

Щоб шарлотка не підгоріла

Щоб верхівка пирога вийшла рум’яною, а не підгорілою, треба скористатися простим способом. Вам знадобиться звичайний пергамент. Слід лише змочити його у воді та накрити форму з тістом. Це треба зробити перед тим, як ви відправите пиріг в духовку.

Щоб не осідали яблука

Цю проблему можна вирішити ще простіше. Щоб яблука не осідали, достатньо обваляти кожен шматочок у борошні чи крохмалі, а вже тоді класти.

З цими секретами випічка точно вийде ідеальною. Також ми розповідали, як доглядати за силіконовими формами, щоб вони довше служили.