Секрети ідеальної шарлотки: простий трюк, з яким пиріг вийде нереально смачним
- Автор
- Дата публікації
- Автор
- 32750
Випічка буде, як в дорогих кондитерських
Ми розповідали, як приготувати смачний бісквіт. Тепер ділимось порадами щодо приготування особливо вдалої шарлотки.
Цей смачний та простий десерт має багато шанувальників. Без перебільшень, з його приготуванням легко впорається навіть школяр. На Pixelinform розповіли про деталі, на які варто звернути увагу, щоб випічка точно була вдалою.
Є нюанси, які можуть не вдаватися. Часом яблука осідають на дно, може пригоріти верхівка шарлотки тощо. Це дві найпоширеніші проблеми, і їх дуже легко вирішити.
Щоб шарлотка не підгоріла
Щоб верхівка пирога вийшла рум’яною, а не підгорілою, треба скористатися простим способом. Вам знадобиться звичайний пергамент. Слід лише змочити його у воді та накрити форму з тістом. Це треба зробити перед тим, як ви відправите пиріг в духовку.
Щоб не осідали яблука
Цю проблему можна вирішити ще простіше. Щоб яблука не осідали, достатньо обваляти кожен шматочок у борошні чи крохмалі, а вже тоді класти.
З цими секретами випічка точно вийде ідеальною. Також ми розповідали, як доглядати за силіконовими формами, щоб вони довше служили.