Від подряпин не залишиться і сліду: прості хитрощі, як усунути дрібні пошкодження з екрана телефону

Читать на русском
Автор
28468
Прості способи привести до ладу свій телефон
Прості способи привести до ладу свій телефон. Фото Freepik

Ці способи допоможуть покращити вигляд телефону.

Після покупки нового телефону або поклейки нового захисного скла рано чи пізно на екрані смартфона все одно з’являться дрібні подряпини або потертість. Виправити цю ситуацію та повернути дисплею привабливий вигляд можна своїми руками. Ми вже розповідали, як уберегти телефон від переохолодження взимку, а сьогодні ділимося, як усунути дрібні пошкодження з екрану вашого смартфона.

Як виявилося, заполірувати подряпини можна підручними засобами в домашніх умовах, пише apostrophe.ua. Вам знадобиться лише трохи часу та терпіння.

Як прибрати подряпини та потертості з телефону

Заміна плівки

Ідеальний варіант – це змінювати захисну плівку або скло щоразу, коли на телефоні виникають подряпини або пошкодження. Такий підхід значно продовжить життя телефону.

Розчинник чи спирт

Для видалення потертостей або подряпин на екрані телефону можна використовувати ізопропіловий спирт або спеціальний засіб для полірування з магазину. Змочіть серветку в рідині та протріть екран. При цьому слідкуйте за силою натискання, щоб не пошкодити дисплей своїми діями.

Зубна паста

Щоб відполірувати екран смартфона, можна використовувати зубну пасту. Нанесіть горошину пасти на м’яку серветку і втирайте в екран телефону. Потім ще раз пройдіться по екрану сухою ганчіркою.

Бакінг-сода

Це спеціальна очищена сода, яку можна використовувати для очищення телефону та видалення подряпин та потертостей. Змішайте трохи бакінг-соди з водою, щоб вийшла густа паста, нанесіть на суху ганчірку і протріть екран телефону. Потім ще раз протріть його сухою ганчіркою.

Автомобільний віск

Усунути дрібні подряпини та пошкодження на телефоні допоможе автомобільний віск. Нанесіть невелику кількість цього засобу на суху ганчірку і протріть телефон. Це зробить невидимими дрібні потертості та ушкодження.

Раніше "Телеграф" розповідав, що автоповорот екрану шкодить телефону. Дізнайтеся, навіщо вимикати цей режим і як це зробити.