У магазині купуйте два пакетики лаврушки: один – для страв, другий – для унітазу

Читать на русском
Автор
1703
Ефективний спосіб від деяких проблем
Ефективний спосіб від деяких проблем. Фото shutterstock.com

Ця хитрість заощадить вам бюджет

Як правило, лавровий лист ми використовуємо на кухні під час приготування їжі. З його допомогою можна надати улюбленим стравам особливий смак та аромат.

Однак мало хто знає, що його можна використовувати не лише як приправу в кулінарії, а й для розв'язання побутових проблем. Наприклад, багато хто використовує лавровий лист, щоб позбутися комах у крупах або ретельно вимити підлогу. Однак є ще один дивовижний спосіб застосування лаври — його відправляють у бачок унітаза. Навіщо це робити, розповімо разом із "Главредом".

Навіщо класти лавровий лист у бачок унітаза

Вся річ у тому, що лавровий лист він ефективно бореться із неприємними запахами. Його можна тримати в туалеті, наприклад, підвісивши у кутку кілька зв’язаних між собою листочків.

Однак якщо не хочеться тримати його на увазі, можна просто кинути кілька листочків безпосередньо в бачок унітаза. Завдяки цій хитрості вода, яка набиратиметься в бачок унітаза, натягатиметься запахом лаврового листа. В результаті під час змиву в туалеті буде приємніший і свіжіший запах.

Завдяки цій хитрості ви не хвилюватиметеся про неприємні запахи в туалеті. Завдяки цьому трюку ви також зможете суттєво заощадити на освіжувачах для повітря.

Раніше ми розповідали, як лавровий лист допоможе вимити підлогу. Ця хитрість вам точно знадобиться.