Ховайте подалі в кишеню: прості підказки, як вберегти телефон від переохолодження взимку

Читать на русском
Автор
13584
Не дайте телефону замерзнути
Не дайте телефону замерзнути. Фото Freepik

Корисні лайфхаки на зиму

Щоб смартфон нормально працював, його потрібно тримати у комфортній температурі. Влітку не можна дозволяти, щоб телефон перегрівався, а взимку потрібно уникати переохолодження. Ми вже розповідали, як правильно заряджати телефон узимку, а сьогодні ділимося порадами, як не давати йому замерзнути.

Як виявилося, через переохолодження телефон може виходити з ладу, гальмувати та зависати, пише obozrevatel.com. Дізнайтеся, як зберегти працездатність пристрою у зимові холоди.

Хороший чохол

Якісний захисний чохол дуже важливий для телефону взимку. Це хороша інвестиція, яка продовжить життя пристрою та захистить його від холоду у сильний мороз. Крім того, чохол здатний захистити пристрій під час падіння або ударів.

Телефон має бути у теплі

Найкраще носити телефон, чим ближче до свого тіла, яке виробляє тепло. Ідеально підійде внутрішня кишеня куртки або піджака. Також підійдуть нагрудні чи звичайні кишені, якщо у вас тепла куртка. А ось залишати пристрій на холодних поверхнях або в машині, яка не заведена і не прогріта, не варто. Це може призвести до поломки або несправності деяких функцій.

Перепади температур

Потрібно уникати різких перепадів температур, тому що це згубно впливає на ваш смартфон, роблячи його вразливим та схильним до поломок. Крім того, через перепади холоду і тепла всередині пристрою може виникати конденсат, що дуже шкідливо для нього. Потрібно уникати таких ситуацій та давати телефону можливість плавно переходити від однієї температури до іншої.

Раніше "Телеграф" розповідав, що автоповорот екрану шкодить телефону. Дізнайтеся, навіщо вимикати цей режим і як це зробити.