Як не накликати на себе біду і злидні: 7 речей, які не можна викидати на смітник

Читать на русском
Автор
35244
Смітник — це не місце для деяких предметів
Смітник — це не місце для деяких предметів. Фото Телеграф

Наші предки радили поважати свої речі та не викидати їх бездумно

Не всі старі речі можна так взяти та викинути на смітник. Можливо, ви навіть не замислюєтесь, що деякі з них можуть мати особливе значення для вашої долі та благополуччя. Наші предки вважали, що речі, які ми користуємося, набувають нашої енергетики та впливають на наше життя. Тому вони не радили викидати деякі речі на смітник, аби не накликати на себе біду і злидні, також у них було багато причин, чому не варто викидати просто так їжу.

  • Хліб та сіль. Це символи достатку, ситості та гостинності. Виносячи їх на смітник, ви можете втратити своє благополуччя та здоров'я.Краще залишки хліба віддавати птахам або тваринам, а сіль розсипати по землі.
  • Старий гаманець або сумка. Це речі, які зберігають ваше багатство та удачу. Ви можете втратити свої гроші та успіх, якщо позбудетеся їх у такий спосіб. Краще закопати їх під молодим деревом або спалити.
  • Сімейні фотоальбоми. Зберігають вашу пам'ять та зв'язок з родичами, друзями, коханими.Викинувши їх, ви можете посваритися з ними або втратити їх.Краще зберегти їх на пам'ять або спалити.
  • Весільне вбрання. Це символ любові, гармонії та вірності між подружжям. Викинувши його, ви можете порушити свої стосунки або розлучитися. Краще зберегти його як спогад або передати комусь із родини.
  • Церковна атрибутика. Має особливу освячену енергетику та захищають вас від лиха. Ви можете навести на себе прокляття або нещастя, якщо просто викинете її. Краще повернути їх до храму або поховати.
  • Годинники. Вони показують ваш час та життєвий шлях. Викинувши їх, ви можете "вимести" своє майбутнє або скоротити своє життя. Краще розібрати їх на деталі або подарувати комусь.
  • Дитячі речі. Несуть в собі дитячу невинність, радість та щастя. Викинувши їх, ви можете зашкодити своїм дітям або позбутися можливості мати їх. Краще передати їх іншим дітям або зберегти як спадок.

Якщо вам потрібно позбутися від якоїсь речі, то краще зробити це правильно: подарувати, спалити, поховати або повернути туди, звідки вона прийшла. Так ви збережете свою долю та благополуччя. А ще одна порада: не купуйте речі з рук або на барахолках, бо вони можуть мати негативну енергетику від попередніх господарів. Краще купуйте нові речі або такі, яким ви довіряєте.

Нагадаємо, що викидати сміття на ніч — погана ідея. Існують 4 причини, чому це може бути небезпечно для вашого здоров'я, безпеки та екології. Крім того, ми "Telegraf"розповідав, коли братися за пилосос і швабру, щоб не накликати негатив, як впливає день тижня на ваше прибирання, і як обрати найкращий час для цього.