Ідеальний день для прибирання в будинку: коли братися за пилосос і швабру, щоб не накликати негатив

Читать на русском
Автор
5357
Суботу вважають хорошим днем як езотерики, так і звичайні люди
Суботу вважають хорошим днем як езотерики, так і звичайні люди. Фото Телеграф

Прибирання будинку — це не тільки забезпечення чистоти і гігієни, але і спосіб покращити енергетику житлового простору

За народними прикметами, кожен день тижня має свою специфічну енергетику, яка впливає на нашу долю, здоров'я, успіх і благополуччя. Тому прибирання будинку в різні дні може мати різний ефект: додати гармонії і достатку, або навпаки — принести хаос і безгрошів'я. Як і в різну пору доби. Ось що говорять народні прикмети про кожен день тижня:

  • Понеділок — не найкращий день для прибирання будинку. Вважається, що цей день пов'язаний з потойбічним світом і може негативно впливати на нашу енергетику. Прибирання в понеділок може закликати в дім безгрошів'я, невдачі і конфлікти. Також не рекомендується починати ремонт або переїзд в новий будинок в цей день.
  • Вівторок — найсприятливіший день для прибирання будинку. В цей день можна не тільки очистити житло від пилу і сміття, але і провести енергетичне очищення від негативних програм і проявів нечистої сили. Прибирання в цей день сприяє притягненню успіху, здоров'я і достатку. Також можна встановити оберіг для дому або посадити квіти у вазонах.
  • Середа — гарний день для прибирання будинку, особливо якщо вам потрібно покращити свої фінансові справи. Прибирати варто не тільки домашній простір, але і робоче місце. Це допоможе налагодити зв'язок з фінансовим каналом і збільшити прибуток. Середа також сприятлива для роботи з рослинами: посадка, пересадка, поливання і догляд. Рослини притягують зростання успіху і благополуччя. Однак міняти місце проживання в середу небезпечно, можна накликати неприємності.
  • Четвер — спірний день для прибирання будинку. Деякі джерела вважають, що цей день сприятливий для наведення порядку і гармонії в домі, а інші — що це може призвести до розбрату і розлучення в сім'ї. Тому прибирання в четвер слід робити обережно і з добрими намірами. Не рекомендується викидати старі речі або меблі в цей день, а також мити підлогу водою з сіллю або оцтом.
  • П'ятниця — не дуже підходить для прибирання будинку. В цей день краще займатися творчими справами, спілкуванням і розвагами. Прибирання в п'ятницю може позбавити вас енергії, настрою і таланту. Також не слід мити голову в цей день, або робити зачіски з заплетенням косичок. Це може погіршити ваше самопочуття і здоров'я.
  • Субота — традиційний день для прибирання будинку. В цей день можна провести генеральне прибирання, позбавившись від усього зайвого і непотрібного. Прибирання в суботу сприяє очищенню житла від поганих енергій, які накопичилися протягом тижня. Також можна провести ритуали для захисту дому від злих очей і пошкоджень. Субота — чудовий день для створення затишку і комфорту в домі.
  • Неділя — не найкращий день для прибирання будинку. В цей день краще відпочивати, молитися і насолоджуватися життям. Прибирання в неділю може порушити гармонію і спокій в домі, а також принести хвороби. Також не слід мити посуд або одяг в цей день, чи користуватися хімічними засобами для чищення.

Нагадаємо, що раніше "Телеграф" розповідав про те, як швидко навести лад у квартирі, якщо гості на порозі. За допомогою простого плану ви зможете зробити своє житло чистим і затишним за пів години. Також ми ділилися з вами п'ятьма геніальними лайфхаками для прибирання будинку, які допоможуть впоратися з такими проблемами, як чищення скла, видалення шерсті тварин і не тільки.