Накличете біду: речі, які не можна викидати на смітник

Читать на русском
Автор
6040
У сміття варто викидати не заряджені речі
У сміття варто викидати не заряджені речі. Фото Телеграф

Не всі речі можна просто викинути з дому. Деякі з них мають особливе значення і можуть впливати на вашу долю

Ви звикли робити генеральне прибирання і позбуватися зайвих речей? Це добре, але не всі речі можна просто викинути у смітник. Деякі з них мають особливе значення і можуть впливати на вашу долю, здоров'я і благополуччя. За народними прикметами, є п'ять речей, які в жодному разі не можна викидати з дому.

Хліб

Це, мабуть, найвідоміша річ, яку в жодному разі не можна викидати. Хліб — це символ достатку, щастя і життя. Викидаючи хліб, ви привертаєте до себе біду і злидні. Також ви ображаєте своїх предків, які працювали на землі і вирощували хліб. Якщо у вас залишилася стара або пліснява хлібина, то краще подрібнити її і покласти птахам або тваринам. Або ж спалити її у печі або каміні.

Біблія, ікони, хрестики

Такі речі мають зберігатися в домі і передаватися з покоління в покоління. Вони несуть у собі духовну енергію і захищають ваш будинок від зла. Викидаючи такі речі, ви порушуєте священний порядок і ризикуєте навести на себе гнів Бога. Якщо у вас є бажання позбутися таких речей, то краще подарувати їх церкві або монастирю. Або ж поховати їх на кладовищі.

Весільна фата

Цей символ вважається оберегом сімейного щастя. Весільна фата — це не просто прикраса, але й захист для нареченої від злих очей і чаклунства. Викидаючи фату, ви руйнуєте свою любов і гармонію з чоловіком. Також ви можете спричинити розлучення або невірність. Якщо у вас немає місця для збереження фати, то краще подарувати її комусь із родичок або подруг, хто ще не одружений. Або ж перетворити її на скатертину для святкового столу.

Годинник

Вважається, що викидаючи годинник, ви "викидаєте" свій життєвий час. Також це може призвести до розладу в сім'ї або на роботі. Якщо ж є потреба викинути годинник, розберіть його на дрібні деталі і викиньте їх окремо. Або ж подаруйте його комусь, хто його потребує. Але не даруйте годинник своїм близьким, оскільки це може означати розставання.

Фотографії

Розриваючи або викидаючи фото із зображенням людини, ви руйнуєте її захисну ауру. Також ви можете спричинити їй хворобу або негаразди. Якщо у вас є фотографії, які вам не подобаються або нагадують про неприємне минуле, то краще зберегти їх у спеціальній коробці або альбомі. Або ж передати їх музею або архіву.

Нагадаємо, що не всі речі можна просто викинути з дому. Деякі з них мають особливе значення і можуть впливати на вашу долю, здоров'я і благополуччя. За народними прикметами, є чотири речі, які в жодному разі не можна викидати з дому. Викидаючи їх, ви ризикуєте наврочити всю родину і позбавитися дитячого щастя. Або ж ви можете позичити їх комусь, хто їх потребує, але тільки не деякі речіь для вас емоційну цінність.