Як не викинути своє щастя разом зі сміттям: речі, які не можна викидати з дому

Читать на русском
Автор
174128
Деякі речі мають особливе значення, тому їх не варто викидати Новина оновлена 26 червня 2023, 11:27
Деякі речі мають особливе значення, тому їх не варто викидати. Фото Телеграф

Перед тим, як позбутися чогось, подумайте два рази: чи не можна знайти цьому iнше призначення

Не все смiття можна просто викинути у смiтник. Певні відходити можна переробити на ефективні добрива, а от деякi речi мають особливе значення i пов'язанi з давнiми традицiями i повiр'ями. Викидаючи їх, ви ризикуєте накликати на себе бiду i злиднi. Тому перед тим, як позбутися чогось, подумайте два рази: чи не можна знайти цьому iнше призначення

Гаманець – це те, що допомагає нам зберігати гроші, картки, документи і інші цінні речі. Але коли гаманець стає старим або зламаним, ви не можете просто викинути його у смітник. Гаманець є символом благополуччя, фінансових маніпуляцій і збереження грошей. Викидаючи його, ви ризикуєте накликати на себе біду і злидні. Тому краще подарувати гаманець комусь, хто його потребує, або переробити його на щось інше.

Хліб – це те, що допомагає нам насититися та підтримати здоров'я. Але коли хліб стає старим або з пліснявою, ви не можете просто викинути його в смітник. Хліб є символом достатку, життя та благословення. Викидаючи його, ви ризикуєте викликати у себе злидні і голод. Тому краще віддати хліб комусь, хто його потребує, якщо він у вас ще свіжий, або віддати худобі, птахам, коли продукт вже черствіє або псується.

Дитячі речі – це те, що допомагає нам одягати і розважати наших дітей. Але коли дитячі речі стають маленькими або зламаними, ви не можете просто викинути їх у смітник. Дитячі речі є символом радості, невинності і майбутнього. Викидаючи їх, ви ризикуєте наврочити всю родину і позбавитися дитячого щастя. Тому краще подарувати дитячі речі комусь, хто його потребує, або переробити їх на щось інше.

Весільна сукня і фата — це не просто елементи вбрання нареченої, а й символи її чистоти, скромності, покори і таємничості. Вони також захищають наречену від злих очей і злих духів. Викидаючи весільну сукню і фату, наречена ризикує втратити своє щастя, здоров'я і гармонію в шлюбі. Тому краще зберегти їх вдома або переробити на щось інше.

Нагадаємо, що ми розповідали, як уряд організував обмін ламп розжарювання на енергозберігаючі через відділення Укрпошти та як вирішувати проблему їхньої утилізації. А також ми ділилися з вами ідеями про те, чи можна відправити сміття у космос та як зменшити кількість відходів на планеті.