Як підмітання вночі може зіпсувати ваше життя: небезпечна прикмета

Читать на русском
Автор
1870
Не варто мести мітлою з металевими елементами
Не варто мести мітлою з металевими елементами. Фото Телеграф

Після заходу сонця можна ненароком вигнати з дому позитивну енергетику

З давніх-давен наші предки вважали, що темрява, яка настає після того, як сонячний диск зникає за горизонт, несе в собі безліч небезпек. У цей час активізуються нечисті сили, яким не подобається порядок та чистота в наших оселях. Тому підмітання вночі ─ це не просто прибирання сміття, а й вигнання позитивної енергетики з дому, як і у деякі релігійні свята.

Що ж може статися, якщо порушити цю заборону? Нас чекають різні неприємності: втрата грошей, хвороби, сварки, нещастя або навіть зрада. Також ми можемо випадково винести з дому щось цінне або що потребує особливого поводження: наприклад, хліб, соль або волосся.

Тому краще не ризикувати своїм благополуччям і не підмітати в будинку після заходу сонця. Якщо ж цього не уникнути, то слід дотримуватися деяких правил: не викидати сміття за поріг; не користуватися віником з металевим або пластиковим тримачем; не викидати своє волосся у сміттєвий бак; не мести до центру квартири.

Якщо ви хочете зберегти чистоту та порядок в своєму домі, то варто підмітати вранці, коли сонце сходить. Це принесе вам удачу, здоров’я та достаток. А ще краще ─ користуватися пилососом або шваброю, які не мають такого сильного впливу на енергетику простору.

Нагадаємо, що чистота в будинку може бути досягнута за допомогою простих та недорогих засобів, які можна зробити самостійно. Наприклад, для видалення пилу з меблів можна використовувати спрей із оцту, лимонної олії та кокосової олії. Для миття ванни та плитки можна скористатися сумішшю соди та оцту, яка добре розчиняє бруд та наліт.