Гостей за вуха не відтягнеш:рецепт смажених грибів з часником

Читать на русском
Автор
Ці смажені гриби прикрасять ваш стіл  (зображення створено за допомогою ШІ)
Ці смажені гриби прикрасять ваш стіл (зображення створено за допомогою ШІ). Фото Телеграф

Ми поділимось з вами чудовим рецептом смажених ароматних грибів.

Печериці — це універсальні гриби, які можна використовувати для приготування безлічі страв. Вони багаті на білок, вітаміни та мікроелементи, а також мають приємний смак та аромат. Також,ми писали, як правильно готувати гриби.

Смажені печериці з часником — це проста, але дуже смачна страва, яку можна приготувати за лічені хвилини. Її можна подавати як до гарніру, так і як самостійну страву.

Інгредієнти:

  • 500 г печериць
  • 2 столові ложки рослинної олії
  • 3 зубчики часнику
  • Сіль та перець за смаком

Приготування:

  1. Печериці добре промити та нарізати скибочками.
  2. Часник дрібно нарізати.
  3. У сковороді розігріти рослинну олію.
  4. Додати печериці та смажити на середньому вогні протягом 5-7 хвилин, періодично помішуючи.
  5. Додати часник і смажити ще 1-2 хвилини.
  6. Посолити та поперчити за смаком.
  7. Зняти з вогню та подавати гарячими.

Порада:

  • До смажених печериць з часником можна додати інші овочі, наприклад, цибулю, болгарський перець, моркву.
  • Цю страву можна також зробити більш ситною, додавши до неї смажене м'ясо або курку.
  • Смажені печериці з часником можна використовувати для приготування піци, пасти, омлету та інших страв.

Також ми розповідали, що додати до омлету, щоб він добре тримав форму. Також, ми пропонуємо рецепт грецького салату.