Що додати в борщ, щоб смак страви став неймовірним: цікавий "ледачий" лайфхак

Читать на русском
Автор
Борщ стане ароматним та пікантним Новина оновлена 24 квітня 2024, 14:32
Борщ стане ароматним та пікантним. Фото vgorode.ua

Як збагатити смак борщу

Ми розповідали, як приготувати м’які та соковиті відбивні. Тепер ділимось лайфхаком, який допоможе вам приготувати особливо апетитний борщ з пікантним смаком.

Деякі гурмани шукають у борщі нотку "гостроти", яка б підкреслила його насичений смак. Разом із Pixelinform розповідаємо, який інгредієнт дозволить надати страві насиченої гостринки.

Йдеться про суху аджику

Саме вона додасть вашому борщу ту саму "гостроту", яку ви так шукаєте. Також цей продукт наситить його неймовірним пряним ароматом.

Як використовувати аджику в борщі

Багато аджики не потрібно додавати, щоб не перебрати з гостротою. Вам знадобиться лише 1 чайна ложка аджики на каструлю борщу.

Додайте аджику в засмажку за кілька хвилин до того, як ви будете готові зняти її з вогню. Перемішайте та тушкуйте ще трохи, щоб аджика встигла розкрити свій аромат та об’єднатись смаками. Після цього відправте засмажку в бульйон і ваш борщ буде готовий!

Спробуйте цей простий секрет, і ваш борщ стане неймовірно смачним, ароматним та незабутнім. також ми розповідали, які інгредієнти зроблять котлети жорсткими та несмачними.