Крутий салат, що буде з вами на всі свята: розкішна закуска з найпростіших продуктів
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 27918
Салатик виходить смачний і дуже ситний
Ми розповідали, як приготувати смачний та оригінальний салат "Буковина". Якщо ж ви шукаєте більше цікавих рецептів закусок, зверніть увагу на наступний рецепт.
Це простий, але вишуканий салат з солоних огірків, м’яса, з чіткою горіховою ноткою. Як його готувати, розповіли на порталі "1 хвилина".
Інгредієнти:
- 250-300 г відвареного м'яса
- 3 солоних огірків
- 2 зубчики часнику
- 3 яйця
- 150 г напівтвердого сиру
- 80 г не дуже дрібно подрібнених горіхів
- майонез, сіль та перець до смаку
Спосіб приготування:
- Підготуємо всі інгредієнти. Відваримо м'ясо. Наріжемо огірки.
- Подрібнимо часник. Відваримо яйця. Натремо сир. Подрібнимо горіхи.
- Розрізаємо або розбираємо руками відварене м'ясо на невеликі короткі шматочки. Змішуємо м'ясо з майонезом.
- Нарізаємо огірки короткими смужками. Викладаємо огірки на друшляк, щоб стекла зайва рідина. Змішуємо огірки з пропущеним через прес часником.
- У окремі миски натираємо відварені яйця та сир. Наповнюємо кулінарний мішок майонезом.
- Викладаємо м'ясо з майонезом на дно форми. Злегка утрамбовуємо м'ясо. Викладаємо огірки з часником поверх м'яса.
- Знову злегка утрамбовуємо. Викладаємо натерті яйця. Робимо майонезну сітку.
- Викладаємо натертий сир. Робимо майонезну сітку. Посипаємо салат подрібненими горіхами. Накриваємо салат харчовою плівкою та ставимо у холодильник на 30 хвилин.
Перед подачею залишиться лише зняти з салату харчову плівку. Також ми ділились рецептом смачного салату з куркою та огірками.