З’їдять усе за один раз: гора смачного печива з пачки сиру

Читать на русском
Автор
3626
Ніжні сирні рогалики
Ніжні сирні рогалики. Фото napensii.ua

Рогаліки порадують смаком та ароматом

Чи досі вважаєте, що смачний десерт — це робота на цілий день? Цей рецепт вас переконає у протилежному.

Швидко і практично без зусиль за рецептом "На пенсії" можна приготувати нереально смачні ласощі — сирні рогалики. Такий десерт точно припаде до смаку і дорослим, і дітям. Відмінна заміна магазинним солодощам.

Як приготувати ніжні сирні рогалики.

Інгредієнти:

  • сир – 250 г;
  • масло вершкове – 200 г;
  • курячі яйця – 2 шт.;
  • цукор – 2 ст. л;
  • сіль — 1 ч. л;
  • розпушувач для тіста – 1 ч. л.;
  • борошно — 500 г.

Спосіб приготування:

  1. За потреби зливаємо з сиру зайву рідину. Вершкове масло розтоплюємо і даємо йому трохи охолонути. В окремій мисці збиваємо яйця.
  2. У великій мисці змішуємо сир, вершкове масло, яйця, цукор, сіль та розпушувач для тіста. В отриману масу поступово додаємо борошно і замішуємо гладке та еластичне тісто.
  3. Тісто ділимо на дві частини, з кожної формуємо кулю. Загортаємо окремо в плівку і відправляємо в холодильник на 30-60 хвилин.
  4. Через зазначений час дістаємо кожну частину тіста з холодильника і розгортаємо її шаром близько 5 мм. Вирізаємо трикутники й, починаючи з ширшого краю, загортаємо їх у рогалики.
  5. Змащуємо верх рогаликів збитим яйцем, за бажанням посипаємо цукром і відправляємо в розігріту до 180 градусів на 15-25 хвилин до готовності.

Готові рогалики подаємо до чаю разом із джемом, медом або згущеним молоком. Смачного.