Всі забули про цей салат, а він неймовірний: без майонезу, а смачніший, ніж Олів'є
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 37808
Чудовий салат з куркою та яйцями
Ми розповідали, як приготувати дуже смачний салат "Буковина". Тепер ділимось рецептом ще одного чудового салату. Його перевага у тому, що продукти потрібні найпростіші, а ще цей салат готується без майонезу.
Рецепт максимально простий. Як пишуть на порталі "Господинька", він давно забутий, втім, дуже вдалий. Це чудовий спосіб змусити фанатів Олів’є забути про цей радянський салат — адже його смак однозначно кращий.
Інгредієнти:
- Мариновані огірки — 250-300 г
- Куряче філе варене — 400 г
- Варена морква — 3 шт
- Яйця — 2 шт
- 1/2 ч. л. солі
- Оливкова олія 3 ст. л.
- Сметана 3 ст. л.
- Гірчиця американська 1 ст. л.
- Пучок кропу
Спосіб приготування:
- Відварюємо окремо куряче філе, моркву та яйця. Якщо є час, охолоджуємо м’ясо просто у бульйоні — так буде смачніше. Яйця та моркву охолоджуємо у холодній воді та чистимо
- Нарізаємо кубиками мариновані огірки та готове куряче філе. Викладаємо все у салатницю.
- Такими ж кубиками нарізаємо варену моркву та білки з заздалегідь відварених яєць. Відставляємо, переходимо до приготування соусу.
- Для заправки жовтки перетираємо виделкою. Додаємо до них сіль, олію, сметану та гірчицю.
- Кріп миємо та просушуємо паперовими серветками. Дрібно кришимо його додаємо до заправки.
- Перемішуємо соус. Заправляємо ним увесь салат.
Салат слід подавати одразу після замішування. Він дуже смачний і вдалий. Також ми ділились рецептом чудової смаженої картоплі.