Замість набридлого Олів'є: цей салат з м'ясом стане окрасою святкового столу
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 14827
Чудова закуска на свято і не тільки
Ми розповідали, як приготувати гуцульський салат "Шухи". Тепер ділимось рецептом салату, який легко складе конкуренцію "Олів’є".
Салат з куркою та маринованими грибами — чудова закуска, всі інгредієнти якої відмінно поєднуються між собою. Як його приготувати, розповіли на порталі "Господинька".
Інгредієнти:
- Картопля — 2 шт. середнього розміру
- Яйця — 3 шт.
- Мариновані гриби — 70-100 г
- Кукурудза — 0,7 банки
- Цибуля — половинка невеликої
- Мариновані огірки — 3 шт.
- Зелень — пучок петрушки
- Сіль та перець
- Майонез або сметана
- Маринад для м'яса:
- Куряче філе — 200-400 г
- Сіль та перець
- Часник — 2-3 зубчики
- Гранатовий або соєвий соус — 1-2 ст. л.
Спосіб приготування:
- Наріжте куряче філе на маленькі шматочки. Додайте сіль, перець, видавіть часник через прес та залийте гранатовим або соєвим соусом.
- Добре перемішайте і залиште маринуватися на 15-20 хвилин. Обсмажте мариноване м'ясо на сковороді до готовності і охолодіть.
- Відваріть картоплю в мундирі. Очистіть й наріжте кубиками.
- Яйця зваріть круто, зніміть шкаралупу. Подрібніть.
- Наріжте мариновані гриби, цибулю та огірки.
- Змішайте всі інгредієнти в салатниці. Додайте кукурудзу, подрібнену петрушку, сіль та перець до смаку
Заправте майонезом або сметаною — до власного смаку. Салат можна їсти одразу, він дуже смачний. Також ми ділились рецептом чудової рибки до вашого святкового столу.