Куряче філе стане ніжним та соковитим: які інгредієнти додати

Читать на русском
Автор
1186
Вам вдасться приготувати соковиту і ніжну курочку
Вам вдасться приготувати соковиту і ніжну курочку. Фото shuba.life

Ви легко впораєтеся з цим рецептом

Куряче філе виручає, коли швиденько потрібно приготувати щось на вечерю. Так, можна запекти шматочки м'яса під сирною скоринкою або ж приготувати ліниві біляші.

Проте інколи курка може вийти сухуватою та жорсткою. А щоб цього не сталося — кулінари рекомендують додавати до м'яса сир, овочі, майонез, бекон, інформують на Instagram-сторінці "zefirka_recipes".

Як смачно приготувати куряче філе

Інгредієнти:

  • філе куряче – 3 шт.;
  • буженина – 80 г;
  • моцарела – 160 г;
  • яйце – 2 шт.;
  • борошно;
  • панірувальні сухарі;
  • олія – 40 г;
  • борошно – 30 г;
  • молоко – 300 г;

Спосіб приготування:

  1. Філе розрізати не до кінця, зробити "кишеньку".
  2. Обваляти кожне філе в борошні, потім у збитому з сіллю яйці, далі в панірувальних сухарях.
  3. Перекласти філе у форму, усередину кожного викласти тонко нарізані буженину та сир.
  4. Для соусу необхідно розтопити в каструлі масло, додати борошно та добре розмішати до однорідної консистенції.
  5. Влити молоко та готувати на вогні до загустіння.
  6. Полити соусом кожну кишеньку, а зверху посипати сиром.
  7. Запікати філе у попередньо розігрітій до 190 градусів духовці близько 40 хвилин.

А якщо ви любите страви з курки, рекомендуємо також приготувати курячий паштет. Готувати такі паштети у духовці – французька традиція.