Куряче філе стане ніжним та соковитим: які інгредієнти додати
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 1186
Ви легко впораєтеся з цим рецептом
Куряче філе виручає, коли швиденько потрібно приготувати щось на вечерю. Так, можна запекти шматочки м'яса під сирною скоринкою або ж приготувати ліниві біляші.
Проте інколи курка може вийти сухуватою та жорсткою. А щоб цього не сталося — кулінари рекомендують додавати до м'яса сир, овочі, майонез, бекон, інформують на Instagram-сторінці "zefirka_recipes".
Як смачно приготувати куряче філе
Інгредієнти:
- філе куряче – 3 шт.;
- буженина – 80 г;
- моцарела – 160 г;
- яйце – 2 шт.;
- борошно;
- панірувальні сухарі;
- олія – 40 г;
- борошно – 30 г;
- молоко – 300 г;
Спосіб приготування:
- Філе розрізати не до кінця, зробити "кишеньку".
- Обваляти кожне філе в борошні, потім у збитому з сіллю яйці, далі в панірувальних сухарях.
- Перекласти філе у форму, усередину кожного викласти тонко нарізані буженину та сир.
- Для соусу необхідно розтопити в каструлі масло, додати борошно та добре розмішати до однорідної консистенції.
- Влити молоко та готувати на вогні до загустіння.
- Полити соусом кожну кишеньку, а зверху посипати сиром.
- Запікати філе у попередньо розігрітій до 190 градусів духовці близько 40 хвилин.
А якщо ви любите страви з курки, рекомендуємо також приготувати курячий паштет. Готувати такі паштети у духовці – французька традиція.