Немає салату смачніше, ніж "Зелений": рецепт, який підкорить серце кожного

Читать на русском
Автор
Вам навіть варити нічого не доведеться Новина оновлена 22 квітня 2024, 15:49
Вам навіть варити нічого не доведеться. Фото shuba.life

Прості інгредієнти, кілька хвилин часу — і блюдо на столі

На наших кухнях часто присутні найрізноманітніші салати Ми готуємо їх до святкового столу, і для сімейних обідів чи вечері. Готується страва просто: підготував необхідні інгредієнти, змішав, заправив улюбленим соусом — і можна ставити на стіл.

Весною особливо актуальні салати із зеленню — вони свіжі, смачні та дуже корисні. Тому "Телеграф" ділиться рецептом незвичайного салату зі старої газети кулінарних рецептів "Кухня". Прості інгредієнти та неймовірний смак – те, що виділяє цей салат серед інших. Спробуйте і переконайтеся самі.

Зелений салат

Інгредієнти:

  • огірок свіжий — 4 шт.;
  • зелень петрушки — до свого смаку;
  • салат — 200 г.

Для соусу:

  • яблучний оцет — 2 ст. л.;
  • рослинна олія — 1 ст. л.;
  • цукор — 1/2 ч. л.;
  • сіль, мелений перець — до свого смаку.

Спосіб приготування:

  1. Ретельно миємо, нарізаємо на 4 частини листя салату та викладаємо їх у салатник.
  2. Огірки миємо та нарізаємо скибочками. Відправляємо огірки до салату.
  3. Для приготування заправки змішуємо яблучний оцет з олією, цукром, сіллю, перцем і все ретельно перемішуємо.
  4. Приготовленим соусом заправляємо салат і ретельно перемішуємо.
Салат "Зелений"
Фото: Телеграф

Прикрашаємо готовий салат подрібненою зеленню і подаємо до столу разом з картопляним пюре. Вийде дуже смачно.