Немає салату смачніше, ніж "Зелений": рецепт, який підкорить серце кожного
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
Прості інгредієнти, кілька хвилин часу — і блюдо на столі
На наших кухнях часто присутні найрізноманітніші салати Ми готуємо їх до святкового столу, і для сімейних обідів чи вечері. Готується страва просто: підготував необхідні інгредієнти, змішав, заправив улюбленим соусом — і можна ставити на стіл.
Весною особливо актуальні салати із зеленню — вони свіжі, смачні та дуже корисні. Тому "Телеграф" ділиться рецептом незвичайного салату зі старої газети кулінарних рецептів "Кухня". Прості інгредієнти та неймовірний смак – те, що виділяє цей салат серед інших. Спробуйте і переконайтеся самі.
Зелений салат
Інгредієнти:
- огірок свіжий — 4 шт.;
- зелень петрушки — до свого смаку;
- салат — 200 г.
Для соусу:
- яблучний оцет — 2 ст. л.;
- рослинна олія — 1 ст. л.;
- цукор — 1/2 ч. л.;
- сіль, мелений перець — до свого смаку.
Спосіб приготування:
- Ретельно миємо, нарізаємо на 4 частини листя салату та викладаємо їх у салатник.
- Огірки миємо та нарізаємо скибочками. Відправляємо огірки до салату.
- Для приготування заправки змішуємо яблучний оцет з олією, цукром, сіллю, перцем і все ретельно перемішуємо.
- Приготовленим соусом заправляємо салат і ретельно перемішуємо.
Прикрашаємо готовий салат подрібненою зеленню і подаємо до столу разом з картопляним пюре. Вийде дуже смачно.