Найкращий сніданок готується з вечора: улюблена страва лінивих кулінарів

Читать на русском
Автор
Швидко, ситно та смачно
Швидко, ситно та смачно. Фото cesmak.info

Ви приготуєте страву всього за 20 хвилин

На сніданок у нас найбільше вимог. Хочеться, щоб перший прийом їжі був швидким у приготуванні, ситним та дуже смачним.

Разом із "Бабусиними рецептами" ми пропонуємо неймовірний рецепт сніданку — лаваш із крабовими паличками. Необхідно, щоб він настоявся протягом години перед вживанням. Тому ми пропонуємо приготувати його ввечері, а вранці залишиться лише дістати його з холодильника.

Як приготувати лаваш з крабовими паличками

Інгредієнти:

  • лаваш — 2 шт.;
  • яйця – 4 шт.;
  • твердий сир – 200 г;
  • крабові палички – 200 г;
  • майонез – 100 г;
  • петрушка – 1 пучок;
  • часник – 3 зубчики.

Спосіб приготування.

  1. Яйця відварюємо круто, даємо охолонути, чистимо від шкаралупи та натираємо на великій тертці.
  2. Крабові палички розморожуємо, чистимо і разом із твердим сиром натираємо на великій тертці.
  3. Для приготування соусу подрібнюємо зелень, пропускаємо часник і змішуємо з майонезом. Ретельно перемішуємо.
  4. На робочу поверхню розкладаємо лист лаваша, змащуємо 2-3 столовими ложками соусу та рівномірно розподіляємо по всій поверхні.
  5. Посипаємо все тертим сиром, викладаємо зверху крабові палички та накриваємо другим листом лаваша. Знову змащуємо соусом та посипаємо зверху тертими яйцями. Щільно згортаємо в рулет.
  6. Повертаємо рулет у харчову плівку і відправляємо в холодильник.

Подаємо готовий рулет з улюбленим напоєм. Смачного.