Найкращий сніданок готується з вечора: улюблена страва лінивих кулінарів
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
Ви приготуєте страву всього за 20 хвилин
На сніданок у нас найбільше вимог. Хочеться, щоб перший прийом їжі був швидким у приготуванні, ситним та дуже смачним.
Разом із "Бабусиними рецептами" ми пропонуємо неймовірний рецепт сніданку — лаваш із крабовими паличками. Необхідно, щоб він настоявся протягом години перед вживанням. Тому ми пропонуємо приготувати його ввечері, а вранці залишиться лише дістати його з холодильника.
Як приготувати лаваш з крабовими паличками
Інгредієнти:
- лаваш — 2 шт.;
- яйця – 4 шт.;
- твердий сир – 200 г;
- крабові палички – 200 г;
- майонез – 100 г;
- петрушка – 1 пучок;
- часник – 3 зубчики.
Спосіб приготування.
- Яйця відварюємо круто, даємо охолонути, чистимо від шкаралупи та натираємо на великій тертці.
- Крабові палички розморожуємо, чистимо і разом із твердим сиром натираємо на великій тертці.
- Для приготування соусу подрібнюємо зелень, пропускаємо часник і змішуємо з майонезом. Ретельно перемішуємо.
- На робочу поверхню розкладаємо лист лаваша, змащуємо 2-3 столовими ложками соусу та рівномірно розподіляємо по всій поверхні.
- Посипаємо все тертим сиром, викладаємо зверху крабові палички та накриваємо другим листом лаваша. Знову змащуємо соусом та посипаємо зверху тертими яйцями. Щільно згортаємо в рулет.
- Повертаємо рулет у харчову плівку і відправляємо в холодильник.
Подаємо готовий рулет з улюбленим напоєм. Смачного.