Усі змішали — і можна ставити чайник: швидше сніданку ви не знайдете
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 5660
![Легкий та ситний сніданок](https://telegraf.com.ua/static/storage/thumbs/428x240/e/e7/c7696b90-eb45ee3dc6c1d11124b31d79b50e6e7e.jpg?v=2201_1)
Захочеться ласувати так щодня
Напевно, до сніданку ми маємо найбільше претензій. Хочеться, щоб перший прийом їжі був ситним, смачним та готувався за лічені секунди.
Саме таким сніданком діляться "Бабусині рецепти". З цими лінивими оладками ви точно забудете про голод до обіду. Цей рецепт ви точно збережете в закладки і він вас виручатиме.
Як приготувати ліниві оладки
Інгредієнти:
- кефір – 250 мл;
- сода — 1 ч. л.;
- куряче яйце – 2 шт.;
- сіль — ½ ч. л.;
- цукор — 1 ч. л.;
- молоко – 250 мл;
- соняшникова олія – 2 ст. л.;
- ковбаса – 150 г;
- зелена цибуля – пучок;
- твердий сир – 100 г;
- борошно — 300 г.
Спосіб приготування:
- У миску виливаємо кефір, висипаємо соду і перемішуємо. Додаємо сіль, цукор, яйця, все перемішуємо до однорідного стану. Туди ж відправляємо олію, перемішуємо.
- Дрібно нарізаємо ковбасу, шаткуємо зелену цибулю, на великій тертці натираємо сир. Відправляємо підготовлені інгредієнти в масу кефіру, все знову перемішуємо.
- Туди ж висипаємо борошно та замішуємо густе тісто.
- Розігріваємо сковороду з рослинною олією, ополоником виливаємо тісто, накриваємо кришкою та обсмажуємо з обох боків до рум’яної скоринки.
Подавати такі оладки можна з домашньою сметаною. Смачного.