Обсмажте бутерброд у клярі – і отримайте незвичайну закуску: приготуйте, доки гості миють руки

Читать на русском
Автор
594
Тож бутерброди ви ще не готували
Тож бутерброди ви ще не готували. Фото shuba.life

Швидко приготуйте, миттєво з’їсте

Що може бути краще для ситного перекушування, ніж різноманітні бутерброди? Вони прості у приготуванні та неймовірно смачні. З цією стравою можна забути про голод на кілька годин.

Якщо хочеться урізноманітнити меню, саме час приготувати бутерброди в клярі за рецептом Shuba. Вони готуються дуже швидко, практично миттєво. До речі, хліб для них потрібно обсмажувати, тому в хід може піти навіть трішки засохлий. Вам також знадобляться шинка та сир, а для кляру – яйця та молоко. Вони смачні як у гарячому, так і в холодному вигляді, і відмінно підійдуть не тільки для перекушування, а й до сніданку.

Як приготувати бутерброди у клярі

Інгредієнти на 3 порції:

  • хліб білий, скибочка — 8 шт.;
  • шинка — 150 г;
  • сир — 150 г.

Для кляру:

  • яйця курячі — 1 шт.;
  • молоко 2,5% — 75 мл;
  • сіль, перець чорний мелений — до свого смаку.

Спосіб приготування:

  1. Тонкими шматочками нарізаємо шинку та сир. Розкладаємо їх по 4 скибочках хліба і накриваємо накрити рештою скибочками хліба.
  2. Для приготування кляру збиваємо яйця. Додаємо молоко, сіль та перець на свій смак, все ретельно перемішуємо.
  3. Обмочуємо бутерброди в кляр і викладаємо їх на розігріту сковороду з олією. Обсмажуємо їх по 2-3 хвилини з кожного боку.

А якщо набридли бутерброди – приготуйте фарширований багет. Ця чудова страва сподобається всім.