Обсмажте бутерброд у клярі – і отримайте незвичайну закуску: приготуйте, доки гості миють руки
- Автор
- Дата публікації
- Автор
- 594
Швидко приготуйте, миттєво з’їсте
Що може бути краще для ситного перекушування, ніж різноманітні бутерброди? Вони прості у приготуванні та неймовірно смачні. З цією стравою можна забути про голод на кілька годин.
Якщо хочеться урізноманітнити меню, саме час приготувати бутерброди в клярі за рецептом Shuba. Вони готуються дуже швидко, практично миттєво. До речі, хліб для них потрібно обсмажувати, тому в хід може піти навіть трішки засохлий. Вам також знадобляться шинка та сир, а для кляру – яйця та молоко. Вони смачні як у гарячому, так і в холодному вигляді, і відмінно підійдуть не тільки для перекушування, а й до сніданку.
Як приготувати бутерброди у клярі
Інгредієнти на 3 порції:
- хліб білий, скибочка — 8 шт.;
- шинка — 150 г;
- сир — 150 г.
Для кляру:
- яйця курячі — 1 шт.;
- молоко 2,5% — 75 мл;
- сіль, перець чорний мелений — до свого смаку.
Спосіб приготування:
- Тонкими шматочками нарізаємо шинку та сир. Розкладаємо їх по 4 скибочках хліба і накриваємо накрити рештою скибочками хліба.
- Для приготування кляру збиваємо яйця. Додаємо молоко, сіль та перець на свій смак, все ретельно перемішуємо.
- Обмочуємо бутерброди в кляр і викладаємо їх на розігріту сковороду з олією. Обсмажуємо їх по 2-3 хвилини з кожного боку.
А якщо набридли бутерброди – приготуйте фарширований багет. Ця чудова страва сподобається всім.